Libnet.ro
UNICEF

08:15

Digi 24 - Surse: Ce planuri are Iohannis pentru Ludovic Orban si de ce nu ar fi vrut premierul sa isi dea demisia

Hotnews Hotnews,
 Digi 24 - Surse: Ce planuri are Iohannis pentru Ludovic Orban si de ce nu ar fi vrut premierul sa isi dea demisia

La Palatul Victoria nu este privita cu placere dorinta evidenta a lui Klaus Iohannis de a controla guvernul si nici faptul ca acesta tine sa arate cine e seful. continuă pe Hotnews

Florin Citu o contrazice pe Gabriela Firea: Are banii pentru salarii in conturile Primariei de ieri. De ce i-a mintit pe bucuresteni?

Ministrul Florin Citu sustine ca primarul Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile Primariei Capitalei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu ar fi virat banii pentru salariile angajatilor Primariei si ai institutiilor din subordine.

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de ieri

Ministrul Finantelor Florin Citu scrie pe Facebook despre Gabriela si dramoletele ei, afirmand ca primarul Capitalei Gabriela Firea are banii pentru salarii in conturile primariei inca de joi, in replica la acuzatiile acesteia conform carora Ministerul Finantelor nu a virat banii pentru salariile angajatilor Primariei Capitalei si ai institutiilor din subordine. Florin Citu o acuza ca minte, ca a furat startul campaniei electorale si ca manipuleaza bucurestenii, relateaza News. ro.

Digi 24: Motivul pentru care erau atat de multi canadieni in avionul ucrainean prabusit in Iran. Cine erau victimele

Pasagerii avionului ucrainean prabusit in Iran erau predominant cetateni iranieni si canadieni. in total, sapte tari isi plang mortii. Mai mult de atat, multi dintre cei care au pierit sperau sa construiasca un viitor mai bun pentru toata lumea, ei fiind oameni de stiinta, studenti, profesori si medici.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )