Libnet.ro
UNICEF

19:45

Florin Citu, closca bugetarilor, il contrazice pe premier: nu va fi somaj tehnic la bugetari!

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, closca bugetarilor, il contrazice pe premier: nu va fi somaj tehnic la bugetari!

Saptamana trecuta, premierul Orban si ministrul Violeta Alexandru s-au pronuntat, in cateva randuri, asupra posibilitatii introducerii somajului tehnic la bugetari. Ministrul Florin Citu ii contrazice. Nu este nevoie de somaj tehnic la bugetari. Ministrul Citu stie mai bine decat premierul, si il pune la punct. Interviul acordat postului TV Digi 24 pare al unui om care traieste pe alta planeta. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor

Ministrul Finantelor sustine ca nu s-a luat in calcul trimiterea in somaj tehnic a bugetarilor.

CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in acest moment nu este in lucru la institutia pe care o conduce o propunere referitoare la acordarea somajului tehnic pentru angajatii din sectorul bugetar. Mai mu.

Care sunt greselile de contabilitate descoperite in dosarele pentru trecerea in somaj tehnic

Peste 5. 000 de buzoieni au intrat deja in somaj tehnic, din cauza pandemiei. AJOFM Buzau incearca sa prelucreze cat mai multe dosare intr-un termen scurt, insa demersul este ingreunat de numeroasele erori din evidentele contabile ale unora dintre angajatorii care trimit personal in somaj tehnic.

Orban: Intentionam sa suportam partial salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si sunt reangajate

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti ca statul intentioneaza sa suporte partial, din bugetul fondului de somaj, salariul persoanelor care au fost in somaj tehnic si vor fi reangajate in momentul in care varful pandemiei va trece si activitatile economice vor fi repornite, potrivit Agerpres.

De ce se fereste ministrul Muncii sa spuna cati bugetari vor intra in somaj tehnic

Guvernul a anuntat ca lucreaza la un proiect prin care o parte din bugetari sa intre, prin rotatie, intr-o forma de somaj tehnic. intrebata despre acest lucru, Violeta Alexandru, ministrul.

IKEA Romania anunta suplimentarea subventiei guvernamentale pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic

IKEA Romania a anuntat, astazi, ca va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ikea Romania suplimenteaza din fonduri proprii veniturile angajatilor aflati in somaj tehnic; acestia vor incasa 90% din salariu

Ikea Romania va suplimenta subventia guvernamentala pentru angajatii sai aflati in somaj tehnic, astfel cei afectati de inchiderea temporara a magazinelor Baneasa si Pallady vor primi 90% din venitul lunar, pentru intreaga perioada in care masurile.

BestJobs: Un sfert dintre angajati au fost concediati sau trimisi in somaj tehnic, in urma situatiei coronavirus COVID-19

Un sfert dintre angajati si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi de angajatori in somaj tehnic, in urma situatiei economice create de epidemia de coronavirus COVID-19 in Romania, potrivit unui chestionar realizat de platforma de recrutare BestJobs. ro, in perioada 1-8 aprilie 2020, pe un esantion de 922 de utilizatori de internet din Romania.

CORONAVIRUS BestJobs: Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic

Unul din zece angajati care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-au pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic. Doar pentru 32%.

Un sfert dintre angajatii romani si-au pierdut locul de munca sau au fost trimisi in somaj tehnic - sondaj

Potrivit unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare, unul din zece angajati si-a pierdut locul de munca si aproximativ 15% au fost trimisi in somaj tehnic, in timp ce 16% au acum un salariu mai mic, din cauza epidemiei de Covid - 19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,304 seconds )