Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea il acuza pe Orban ca ar fi superficial si ca nu stie ce atributii are Guvernul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Ludovic Orban se face vinovat de superfici.

Gabriela Firea il desfiinteaza pe Orban: Nu a evoluat absolut deloc de cand era viceprimarul Capitalei. Cu bautura si mandolina nu rezolva nimic!

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

GABRIELA FIREA II RASPUNDE LUI ORBAN: Tevile RADET nu se repara nici cu whisky, nici cantandu-le la mandolina

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

Gabriela Firea a castigat procesul cu USR. Se cereau daune morale de 500.000 de lei

Pentru Primarul General al Capitalie, Gabriela Firea anul 2017 a fost un an al chemarilor in instanta. Asa s-a intamplat si in speta unor consilieri USR, fiind chemata in instanta, in iunie 2017, de catre consilierii municipali Roxana Wring, Ana Ciceala, Alexandru Gadiuta si USR, care ii solicitau daune morale in valoare totala de 500.

USR a pierdut procesul intentat primarului Gabriela Firea pentru afirmatii calomnioase

Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat primarului general, Gabriela Firea, pentru afirmatiile facute in iunie 2017, dupa ce un grup de cetateni a vrut sa participe la sedinta Consiliului General, nu li s-a permis, si a iesit o imbranceala cu politistii locali si cativa consilieri USR. Gabriela Firea declara dupa eveniment ca USR si cele trei ONG-uri care au intrat in conflict cu politia locala sunt entitati fasciste sau cu apucaturi fasciste si nu exclude ca cei implicati sa fi vrut linsarea ei.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei: Vreau sa termin ce am inceput. Trei ani am muncit de dimineata pana noaptea

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, argumentand ca vrea sa termine ce a inceput. Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea, a sustinut Firea la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )