Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban. continuă pe Hotnews

Orban, despre cresterea pensiilor: Ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica

Premierul Ludovic Orban spune ca o crestere cu 40% a punctului de pensie, asa cum prevede legea pensiilor adoptata de PSD, ar fi fost foarte dificila si in conditii de normalitate economica si afirma ca pensiile vor creste realist, pe baza sustenabilitatii economice.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, lamuriri despre cearsaful la plaja: Vom face o revenire in Anexa 3 a HG privind starea de alerta in cazul accesului pe plaje (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in contextul in care joi a fost anuntata redeschiderea plajelor de la 1 iunie, in anumite conditii, ca se va face o completare in ceea ce priveste masura legata de.

Ludovic Orban, despre redeschiderea teraselor: Regulile vor fi legate de pastrarea distantei si asigurarea normelor de igiena

Premierul Ludovic Orban a facut o vizita la fabrica Techtex, din judetul Maramures. La finalul vizitei, premierul a sustinut o serie de declaratii.

Ludovic Orban: Vom majora pensiile cat putem suporta din buget. 40% e o tinta de neatins

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNL va majora pensiile, dar doar cat va permite bugetul. Precizarea vine in contextul in care, potrivit Legii pensiilor, asa cum a fost ea trecuta prin Parlament de PS.

Ludovic Orban confirma: Pensiile nu vor creste cu 40%, asa cum scrie in lege

Ludovic Orban a recunoscutca nu va respecta legea pensiilor, care prevede o crestere de 40%, de la 1 septembrie, a punctului de pensie.

Ludovic Orban spune ca va face o completare la starea de alerta privind accesul pe plaje

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca se va veni cu o noua completare in privinta masurii legate de accesul pe plaja, pentru a fi permis accesul turistilor cu prosop sau cearsaf.

Orban, despre fotografia in care apare fumand si fara masca: A fost promovata de PSD asiduu; sa ridice piatra mai daca sunt convinsi ca nu au pacatuit

Premierul Ludovic Orban spune ca a gresit atunci cand a fumat si a ignorat regulile privind obligatia de purtare a mastii de protectie in spatiul public inchis, el afirmand ca toti cei care comit greseli trebuie amendati indiferent ce functie au. Orban afirma ca cei din PSD care il critica ar trebui sa arunce piatra daca ei, la randul lor, sunt convinsi ca nu au pacatuit si sustine ca pietrele aruncate de la PSD nu l-ar atinge.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Ludovic Orban se gandeste sa se lase de fumat: Cred ca am fumat destul 40 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca se gandeste sa se lase de fumat, in conditiile in care fumeaza de la 17 ani, si ca sfatuieste orice tanar sa nu se apuce de acest viciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )