Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tensiune in USR. Chichirau ii cere explicatii lui Dan Barna: Stategia de campanie a fost gresita, nu stiu cine a facut-o Barna: E o strategie care-mi apartine

Hotnews Hotnews,
 Tensiune in USR. Chichirau ii cere explicatii lui Dan Barna: Stategia de campanie a fost gresita, nu stiu cine a facut-o Barna: E o strategie care-mi apartine

USR-istii cauta responsabili pentru esecul de la prezidentiale. Cosette Chichirau a intrevenit telefonic intr-o emisiune la Digi 24 in care era invitat Dan Barna, declarandu-se nemultumita de strategia de campanie despre care a spus ca a fost gresita. Barna: Rezultatul alegerilor arata ca m-am supraestimat Stiam ca o treime din sustinatorii Aliantei USR-PLUS vor sa voteze cu Iohannis, nu i-am convins. continuă pe Hotnews

Trei cauze care au dus la esecul USR. De ce a ratat Dan Barna turul doi

Dupa ce a ratat turul doi, candidatul USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului. in paralel, unii membri din USR au inceput sa-l critice pe Barna, in timp ce altii dau vina pe Sistem. Totusi, sociologul Mircea Kivu afirma ca motivele pentru care Barna e pierdut cursa pentru locul doi sunt mai simple de atat: lipsa de notorietate si inadecvarea la un public nou.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2019. Dan Barna face apel la tineri sa isi indemne prietenii si familia sa mearga la vot: Din cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi

Liderul USR si candidatul la prezidentiale Dan Barna a declarat duminica seara, ajuns pentru cateva momente la sediul de campanie, ca, la cum arata estimarile, diferenta dintre el si Viorica Dancila, cu care se lupta pentru a intra in turul doi alaturi de Klaus Iohannis, este de cateva mii de voturi. Seful USR a facut apel la tineri sa isi sune prietenii si membrii familiei sa verifice daca au votat, iar daca nu, sa-i trimita la urne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna isi recunoaste infrangerea: Am sperat pana in ultimul moment

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, anunta ca, potrivit rezultatelor numaratorii paralele, nu a reusit sa obtina suficiente voturi pentru a intra in turul al doilea al competitiei.

Tensiuni in USR dupa esecul lui Dan Barna la alegeri. Cosette Chichirau: Ar putea veni niste oameni proaspeti in fruntea partidului. Neasumarea guvernarii a fost o greseala (VIDEO)

Scandal in USR, dupa ce Dan Barna a ratat prezenta in turul doi. Mai multi lideri au inceput deja sa il critice pe seful formatiunii si i-au reprosat candidatului la alegerile prezidentiale atitudinea.

Dan Barna, atacat din propriul partid: E greu sa spui ca vrei sa fii presedinte, cand tu nu vrei sa intri la guvernare

Deputata USR Cosette Chichirau a afirmat, luni, ca erorile strategice ale lui Dan Barna din campania electorala au dus la esecul aliantei USR PLUS la prezidentiale. Mai mult, aceasta sustine ca se impune o .

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide.

Adrian Ursu, profetie devastatoare pentru Dan Barna: Va disparea din viata politica, Alianta USR-PLUS va deveni minus

Dan Barna e pierdut prin el insusi si prin dezumflarea unei bule care a functionat in mod paradoxal dupa principiul OTV DD TV, partidul creat de Dan Diaconescu. Asa s-a nascut si a crescut USR, asa s-a.

Dan Barna isi recunoaste esecul: Nu am reusit sa intram in turul 2

Liderul USR Dana Barna a recunoscut pe contul sau de Facebook ca nu mai are sanse de a intra in turul doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit datelor pe care le avem in urma numaratorii paralele, nu am reusit sa intram in turul 2. Am sperat pana in ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi, a scris Dan Barna. Atmosfera la sediile de campanie ale principalilor candidati: Dan Barna, vizibil afectat dupa rezultatele exit-poll Replica unui USR-ist: Ne bate analfabeta aia .

Dan Barna, despre ancheta Rise Project, in seara alegerilor: Un impact exista!

Dupa ce a iesit pe locul 3 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Dan Barna a declarat ca articolele publicate de Rise Project cu privire la contractele demarate cu mai multi ani in urma de liderul USR au avut, fara indoiala, un impact asupra votului. Dan Barna: Alianta USR-PLUS va merge mai departe Autoritatea Electorala .

Digi24: Surse: Ce se va intampla cu Dan Barna si USR. Ciolos si PLUS pregatesc ofensiva pentru preluarea conducerii

Esecul rasunator al lui Dan Barna in alegerile de duminica ii ajuta pe cei din partidul lui Dacian Ciolos sa capete, in sfarsit, statutul dorit in relatia cu cei de la USR, si, posibil, chiar mai mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )