Libnet.ro
UNICEF

16:45

Teodorovici, despre votul sau impotriva legii carantinei si izolarii:Nu voi accepta ca poporul sa ajunga sechestrat in Romania si respins in Europa

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, despre votul sau impotriva legii carantinei si izolarii:Nu voi accepta ca poporul sa ajunga sechestrat in Romania si respins in Europa

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, unul dintre parlamentarii care au votat impotriva Legii carantinei si izolarii in camera superioara a Parlamentului, si-a explicat decizia intr-o postare pe Facebook, relateaza Digi 24. continuă pe Adevărul

Arafat, despre atacurile la adresa sa din cauza legii carantinarii: Parca am scris-o si dezbatut-o singur.Au votat toti o lege care da putere absoluta lui Arafat?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a denuntat pe Facebook o atitudine publica negativa la adresa sa dupa votarea legii carantinei si izolarii, si folosirea ironica a termenului comandantul actiunii, dar si ideea ca acesta ar avea putere absoluta dupa promulgarea legii, dezbatute zile bune, pe fondul unor proteste politice si publice fata de masuri guvernamentale considerate abuzive.

Klaus Iohannis: Ma surprinde acest cinism al PSD. Finalizati discutiile asupra legii carantinei si izolarii! Altfel, veti fi moralmente raspunzatori de moartea a zeci sau chiar a sute de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

Nelu Tataru, vestea asteptata de milioane de romani. Ce se intampla cu persoanele asimptomatice dupa modificarea legii carantinei

Nelu Tataru a anuntat ieri seara detaliile referitoare la modificarii legii carantinei. Astfel, ministrul Sanatatii a precizat ca fiecare persoana asimptomatica, infectata cu COVID-19, va fi internata in spital si in termen de maximum 48 de ore aceasta va fi evaluata de catre medici, decizand daca necesita internare sau izolare la domiciliu. Legea carantinei, modificata .

Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 14. 00, o declaratie de presa, cel mai probabil tema vizata fiind legea carantinei si izolarii a carei adoptare PSD o tergiverseaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )