Libnet.ro
UNICEF

07:15

Exclusiv! Mircea Geoana, despre prezenta lui Joe Biden in Romania

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Mircea Geoana, despre prezenta lui Joe Biden in Romania

Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru proiecte economice si diplomatie, a vorbit, la Antena 3, despre prezenta vicepresedintelui american Joe Biden in Romania. Nu e nevoie sa vina cineva din. continuă pe Antena3

Ora 9 a Romaniei: Mircea Geoana, despre miza europarlamentarelor, criza din Ucraina si noul inamic de la Est

Partidele europene au la dispozitie numai sapte zile pentru a castiga increderea si voturile electorilor din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Votul de la 25 mai se va desfasura in contextul unei crize acute in Ucraina, care a generat racirea relatiilor cu Federatia Rusa, la un nivel asemanator cu Razboiul Rece.

Ora 9 a Romaniei: Mircea Geoana, despre miza europarlamentarelor, noul inamic de la Est si criza din Ucraina

Partidele europene au la dispozitie numai sapte zile pentru a castiga increderea si voturile electorilor din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Votul de la 25 mai se va desfasura in contextul unei crize acute in Ucraina, care a generat racirea relatiilor cu Federatia Rusa, la un nivel asemanator cu Razboiul Rece.

Geoana, la Ora 9 a Romaniei: Cetatenii i-au vazut pe europarlamentarii romani certandu-se ca la usa cortului si asta i-a facut sa-i considere inutili la Bruxelles

Senatorul PSD Mircea Geoana a explicat, la emisiunea Ora 9 a Romaniei de la Prima TV, ca romanii au incredere in institutiile internationale, cum sunt NATO si Uniunea Europeana, insa interesul lor la vot este extrem de scazut, pentru ca cetatenii din Romania i-au vazut pe eurparlamentarii din tara noastra certandu-se ca la usa cortului si si-au dat seama ca acestia sunt inutili in reprezentarea intereselor tarii la Bruxelles.

Geoana, la Ora 9 a Romaniei: Cetatenii i-au vazut pe europarlamentarii romani certandu-se ca la usa cortului si asta i-a facut sa-i considere inutili la Bruxelles

Senatorul PSD Mircea Geoana a explicat, la emisiunea Ora 9 a Romaniei de la Prima TV, ca romanii au incredere in institutiile internationale, cum sunt NATO si Uniunea Europeana, insa interesul lor la vot este extrem de scazut, iar asta pentru ca cetatenii din Romania i-au vazut pe eurparlamentarii din tara noastra certandu-se ca la usa cortului si si-au dat seama ca acestia sunt inutili in reprezentarea intereselor tarii la Bruxelles.

UPDATE Vicepresedintele SUA Joe Biden se intalneste miercuri cu Traian Basescu si Victor Ponta. El va sustine declaratii de presa cu presedintele si premierul, apoi un discurs la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu il va primi, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, cei doi urmand sa sustina, dupa convorbirile oficiale si cele tete-a-tete, declaratie de presa comuna, potrivit programului public al sefului statului, publicat pe site-ul Presedintiei. Ulterior, in cursul dupa-amiezei, vicepresedintele american va sustine, tot la Palatul Cotroceni, o alocutiune. UPDATE: Premierul Victor Ponta il va primi la randul sau, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepresedintele SUA Joe Biden. Dupa declaratiile de presa pe care le va sustine impreuna cu oficialul american, premierul va asista la discursul pe care Biden il va sustine la Cotroceni, anunta Guvernul intr-un comunicat transmis marti seara.

Joe Biden si sotia, la un restaurant din Centrul Vechi; Biden si-a cumparat si o inghetata la cornet

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si sotia sa Jill au petrecut, marti seara, aproximativ o ora, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, in zona Muzeului de Istorie, relateaza Mediafax.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, catre romani: Nu sunteti singuri!

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a sosit marti la bordul aeronavei Air Force Two, pe aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, unde a fost primit de ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean. Alaturi de sotia sa, Jill, Joe Biden se afla intr-o vizita speciala de doua zile in Capitala, pentru a reinnoi angajamentele Washingtonului fata de Romania, in contextul intensificarii riscurilor de securitate in regiune.

Joe Biden, la Bucuresti: Romania, aliat de nadejde, partener serios si ferm. Avem o obligatie sacra sa fim alaturi de voi

Zi importanta pentru istoria Romaniei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, al doilea cel mai puternic om din administratia Obama, se afla intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Joe Biden a facut deja primele declaratii, prin care si aceea ca Romania este.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sfinta sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

VIDEO Joe Biden, la Bucuresti: Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!

Vicepresedintele american Joe Biden a ajuns marti la Bucuresti, aeronava Air Force 2 aterizand pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 15. Oficialul, aflat pentru a doua oara in Romania, a sustinut apoi declaratii la Baza Aeriana 90 de pe Otopeni, in fata a circa 100 de militari americani si romani. In Romania, fortele americane au gasit un aliat de nadejde. Consider ca sinteti cea mai grozava generatie de luptatori, si nu este o exagerare. V-am vazut in Bosnia si Kosovo, in Fallujah si Kandahar, v-am vazut in conditii dure. Reprezentati un grup de patrioti care pazesc libertatea aici in Europa. Este o obligatie sacra sa fim alaturi de dvs. si de NATO, asa ca va spun din partea presedintelui: Puteti sa va bazati pe noi!, a declarat acesta. Agresiunea din Crimeea ne arata ca trebuie sa colaboram. Aliatii NATO trebuie sa fie impreuna, a mai spus Biden. Vezi in articol imagini cu sosirea vicepresedintelui american la baza aeriana 90 si discursul integral sustinut in fata militarilor romani si americani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )