Libnet.ro
UNICEF

18:00

Geoana: Basescu a semnat numirile noilor ministri pentru ca merge maine la Consiliul European.

România Liberă România Liberă,
Geoana: Basescu a semnat numirile noilor ministri pentru ca merge maine la Consiliul European.

Senatorul Mircea Geoana a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a semnat numirile noilor ministri din Guvernul Ponta III pentru ca participa la reuniunea Consiliului European. Citeste si: Semnele de intrebare ale acordului Basescu-Ponta Nu poti sa mergi la un conclav european . ) cu o chestiune artificial indusa care se vede in politica romaneasca. ) Afara e o alta regula, a spus Inaltul Reprezentant al premierului pe proiecte de diplomatie . continuă pe România Liberă

Ponta si Basescu se intalnesc din nou pentru a rezolva blocajul institutional.

Premierul si seful statului se intalnesc din nou, miercuri, pentru a rezolva blocajul intervenit dupa ce Basescu nu a semnat decretele de numire a noilor ministri. Presedintele Basescu cere ca Victor Ponta sa isi asume un nou program de guvernare pentru a semna decretele de numire. Mai mult, parlamentarii PDL si cei care fac parte din Miscarea Populara au depus deja o contestatie la Curta Constitutionala a Romaniei. Cabinetul Ponta III a primit votul Parlamentul, dar ministrii nu au fost .

Basescu, noilor ministri: Sampanie n-am, ca premierul mi-a dat un buget mic.

Presedintele Traian Basescu le-a spus noilor ministri, la finalul ceremoniei de depunere a juramintelor de investitura in functii, ca nu le poate oferi sampanie, pentru ca premierul a alocat Administratiei Prezidentiale un buget mic, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Mult succes, o guvernare cat mai eficienta! .

Surse: Basescu ar putea semna miercuri decretele de numire a noilor ministri.

Presedintele Traian Basescu ar putea semna, miercuri, decretele de numire a noilor ministri, urmand ca ceremonia de depunere a juramantului sa aiba loc in aceasta seara, au declarat agentiei Mediafax surse politice. Citeste si: Ponta s-a intalnit cu ambasadorii statelor membre UE - surse Varianta a fost prezentata si ambasadorilor statelor UE de catre premierul Victor Ponta, in discutia avuta miercuri, au adaugat sursele. Inainte de intalnirea cu ambasadorii statelor UE si dupa ce Gabriel .

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )