Libnet.ro
UNICEF

09:30

Geoana: Eu am pus-o pe Daciana Sarbu pe lista PSD pentru europarlamentare, in 2009.

România Liberă România Liberă,
Geoana: Eu am pus-o pe Daciana Sarbu pe lista PSD pentru europarlamentare, in 2009.

Mircea Geoana a declarat, duminica, la Digi 24, ca el este cel care a pus-o pe Daciana Sarbu pentru alegerile europarlamentare in 2009. Citeste si: Pe cine propun partidele pentru Bruxelles Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru diplomatie publica, a comentat faptul ca, la aproape toate partidele, pe listele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai figureaza, pe locuri eligibile, sotii si fiice ale liderilor acestor formatiuni. Poate ca este bine ca acest gen de relatii . continuă pe România Liberă

Elena Basescu inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista PMP pentru PE.

Partidul Miscarea Populara va depune luni la BEC lista candidatilor pentru PE, a declarat sambata Elena Udrea, aratand ca Elena Basescu are deja semnaturile necesare pentru a candida ca independenta si inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista Miscarii Populare. Eu cred ca o candidatura ca in 2009 pentru Elena Basescu - a mai candidat ca independenta - ar lua din voturile PMP, un partid care creste, dar ne dorim un scor cu doua cifre. Orice procent luat din procentul Miscarii Populare .

Elena Udrea: Elena Basescu nu si-a explimat intentia de a veni pe lista PMP pentru PE (VIDEO)

Partidul Miscarea Populara va depune luni la BEC lista candidatilor pentru PE, a declarat sambata Elena Udrea, aratand ca Elena Basescu are deja semnaturile necesare pentru a candidsa ca independenta si.

Victor Ponta: Sunt sanse de 51% ca Oprescu sau Tariceanu sa fie presedinti, Isarescu vrea alt mandat la BNR/ Daca Mircea Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar, avem destule

Sansele ca Romania sa aiba, prin Sorin Oprescu sau Calin Popescu Tariceanu, un presedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidati este tot mai scurta, deoarece Mugur Isarescu isi doreste un nou mandat la BNR, a spus premierul Victor Ponta duminica seara, la Antena 3.

Dan Diaconescu vrea la Bruxelles. Este primul pe lista PPDD pentru europarlamentare

Dan Diaconescu si Simona vor ocupa primele locuri pe listele PPDD pentru alegerile europarlamentare, a declarat deputatul Liliana Minca, citat de Mediafax. Potrivit parlamentarului, pe liste se mai afla Diana.

Victor Ponta: Nu ma supar daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD pentru Parlamentul European

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu s-ar supara daca Mircea Diaconu ar lua si voturi PSD la alegerile europarlamentare, precizand ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig.

Ponta: Daca Diaconu va lua si voturi de la PSD pentru PE, nu ma supar.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig pentru Romania si sansa ca, la Bruxelles, sa existe cu adevarat un candidat independent dupa mascarada EBA, relateaza Mediafax. Daca va lua si voturi de la PSD, nu ma supar, avem destule, a spus Ponta la Antena 3. El a sustinut totodata ca atitudinea PNL fata de Mircea Diaconu l-a victimizat pe acesta si il va ajuta in strangerea semnaturilor pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )