Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut de loc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a. continuă pe B1

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Teodor Melescanu: Nu este in regula absolut deloc (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, l-a suparat pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD i-a cerut sefului diplomatie romane sa vina in coalitia de guvernare cu o analiza privind diplomatii romani si l-a.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a.

Liviu Dragnea, avertisment pentru contestatarii Congresului PSD: Nu mai acceptam atacuri din interior!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata, la finalul Congresului partidului, un avertisment tuturor celor care doresc sa conteste rezultatul alegerilor, anuntand ca discutia asupra acestui subiect nu.

Liviu Dragnea, avertisment catre noii sefi din PSD: Oamenii nu sunt interesati care e mai vocal

Noua conducere a Partidului Social Democrat, validata la Congresul din 10 martie, s-a reunit luni in primul Birou Permanent National, in prezenta presedintelui Liviu Dragnea, a presedintelui executiv Viorica.

Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Romania va intari parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii dezvoltand si componenta economica, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului. Vom.

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in.

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in.

Adrian Nastase, avertisment dur pentru Dragnea

Adrian Nastase transmite un mesaj dur liderilor PSD si spune ca spera evenimentul sa nu fie, de fapt, mascarea unei reglari de conturi. Congresul EXTRAORDINAR al PSD va fi, in functie de obiective si de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )