Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prima reactie a lui Iohannis dupa acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer: E portavocea propagandei toxice pesediste

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Iohannis dupa acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer: E portavocea propagandei toxice pesediste

Relativizarea antisemitismului reprezinta o actiune periculoasa care poate genera manifestari antisemite si discriminatorii si poate incita la ura, sustine presdintele Klasu Iohannis, ca raspuns la acuzatiile lansate de Ilan Laufer. continuă pe Adevărul

Iohannis, dupa acuzatiile de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii, preferand sa joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste

Presedintele Klaus Iohannis a condamant in termeni fermi acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer dupa ce i-a fost respinsa numirea in fruntea Ministerului Dezvoltarii. Seful statului.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Seful CNCD explica ce trebuie sa faca Iohannis dupa acuzatiile lui Laufer. Care este procedura?

Presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a declarat la Digi24 ca acuzatiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, fiind un subiect sensibil nu numai in Romania, ci si in intreaga lume.

Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse de Laufer presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

Laufer nu este un infractor. Prima reactie a lui Dragnea dupa acuzatiile de antisemitism aduse presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca se delimiteaza de declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, dupa ce Laufer a fost refuzat pentru functia de ministru.

Interviurile HotNews - Victor Negrescu, despre acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer: Declaratii politice. Cnd faci astfel de afirmatii trebuie sa te bazezi pe fapte

Fostul ministru al Afacerilor Europene Victor Negrescu a comentat la interviurile HotNews. ro declaratia lui Ilan Laufer, care l-a acuzat de antisemitism pe Klaus presedintele Iohannis. El considera ca declaratia lui Laufer este una politica si spune ca atunci cand faci astfel de afirmatii trebuie sa te bazezi pe fapte.

Prima REACTIE a PSD dupa ce Iohannis i-a dat dat SAH MAT lui Dragnea: Sa refuzi doi ministri... Olguta Vasilescu si Ilan Laufer, OUT din Guvern!

PSD reactioneaza prompt dupa lovitura dura data de Klaus Iohannis lui Liviu Dragnea. Presedintele a refuzat sa accepte doua dintre cele opt propuneri de noi ministri. Si anume: Olguta Vasilescu la Ministeru.

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )