Libnet.ro
UNICEF

15:30

Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

Desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta cat mai rapid, a declarat sambata seara presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in acest sens premierul si ministrul Justitiei este una foarte sanatoasa si corecta din punct de vedere politic si juridic. continuă pe Hotnews

Tariceanu, despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid. Iohannis va incerca tot timpul sa acopere aceste lucruri

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit sambata-seara despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA, trimitand sageti, in acesta chestiune, si spre presedintele Klaus.

Calin Popescu-Tariceanu vrea desecretizarea protocoalelor DNA cat mai rapid

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata-seara ca desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta cat mai rapid, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in.

Tariceanu vrea cat mai rapid desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Aflarea adevarului nu e o povara, e o obligatie a tuturor

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata-seara ca desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta cat mai rapid, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in acest sens prim-ministrul si ministrul.

UPDATE. Tariceanu: Desecretizarea protocoalelor SRI - DNA trebuie facuta cat mai rapid

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara ca desecretizarea protocoa.

Tariceanu: Desecretizarea protocoalelor SRI - DNA trebuie facuta cat mai rapid

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara ca desecretizarea protocoa.

Ministrul Justitiei: Ma voi adresa Ministerului Public pentru desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii. Daca CSAT spune ca nu le poate desecretiza, inseamna ca ele exista

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, la Antena 3, dupa ce premierul Viorica Dancila a solicitat desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului, ca aceasta decizie inseamna inca un pas spre normalitate, spre reglarea raportului dintre autoritatilor publice, spre ceea ce ne cere statul de drept, sa ne desfasuram activitatea numai pe baza legii, in limitele legii. De asemenea, acesta a zis ca luni se va adresa Ministerului public, in calitate de ministru, pentru desecretizarea protocoalelor.

Viorica Dancila cere desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului

Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului, anunta Guvernul, intr-un comunicat publicat vineri seara.

Dosarul lui Calin Popescu Tariceanu a fost clasat

Dosarul trimis de DNA la Parchetul General, dosar in care Calin Popescu Tariceanu era acuzat de medicul Vladimir Marinescu ca si-a falsificat declaratia de avere pe 2011, a fost clasat de procurori. Este vorba.

Calin Popescu Tariceanu: Cei care critica guvernarea sa nu uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca aceia care critica guvernarea din punct de vedere economic nu trebuie sa uite ca Romania are cea mai inalta crestere economica din Europa, iar in cazul in care ar fi fost ceva gresit din punct de vedere economic, atunci nu ar fi existat aceasta cifra impresionanta.

Calin Popescu-Tariceanu, repros pentru colegii de partid: Au uitat sa faca politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, le-a transmis colegilor sai de partid, intr-un mesaj video difuzat sambata la Conferinta teritoriala de alegeri a filialei Olt a formatiunii, sa nu uite sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )