Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA o voi lua dupa Pasti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA o voi lua dupa Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, o va lua dupa Pasti si ca o va explica printr-o declaratie publica, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA o voi lua dupa Pasti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca decizia privind propunerea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, o va lua dupa Pasti si ca o va explica printr-o declaratie.

Iohannis: Decizia privind posibila revocare a lui Kovesi, luata dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca decizia privind revocarea sau mentinerea in functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi luata dupa sarbatorile de Paste.

Klaus Iohannis, despre decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Aflat la Bruxelles, presedintele a declarat ca va face un anunt cu privire la decizia de revocare a sefei DNA dupa Paste, scrie Digi24 .

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA -*- Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis miercuri, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei a emis decizia privind demararea lucrarilor la gazoductul BRUA

Ministerul Energiei, in calitate de autoritate competenta pentru proiecte de infrastructura energetica de interes comun, a emis luni, 21 martie 2018, Decizia exhaustiva privind gazoductul BRUA. Acest pas da dreptul operatorului Transgaz de a incepe efectiv a lucrarilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )