Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dragnea, dupa 7 ore de audieri: Am fost trimis in judecata pentru o barfa la un sprit. Cand a fost stabilit urmatorul termen in proces (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, dupa 7 ore de audieri: Am fost trimis in judecata pentru o barfa la un sprit. Cand a fost stabilit urmatorul termen in proces (VIDEO)

Liviu Dragneaa lansat acuzatii dure la adresa DNA imediat dupa ce a iesit de la Instanta Suprema. Dragnea e convins ca este o tinta a procurorilor anticoruptie, afirmand ca a fost trimis in judecata . continuă pe B1

Dragnea, dupa 7 ore de audieri: Am fost trimis in judecata pentru o barfa la un sprit (VIDEO)

Liviu Dragneaa lansat acuzatii dure la adresa DNA imediat dupa ce a iesit de la Instanta Suprema. Dragnea e convins ca este o tinta a procurorilor anticoruptie, afirmand ca a fost trimis in judecata .

Dragnea, in instanta: Incerc sa inteleg de ce am fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit. Am ramas tinta DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului DGASPC) Telorman, in care este acuzat ca ar fi intervenit pentru angajarea la DGASPC si mentinerea in functie a doua angajate care lucrau de fapt la PSD, ca fostul director executiv al Directiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat niciodata ca cele doua angajate nu ar merge la serviciu si ca ar incasa salariul fara sa munceasca. Dragnea a negat, de asemenea, ca ar fi discutat cu Floarea Alesu despre organigrama DGASPC, spunand ca organigrama si rectificarile bugetare ale institutiei aveau proceduri riguroase, iar competenta era a Consiliului Director. El a mai spus ca incearca sa inteleaga de ce a fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit si a sustinut ca a ramas tinta DNA65506;, scrie News. ro.

Procesul lui Dragnea, amanat dupa Pasti. Liviu Dragnea: Am fost trimis in judecata pentru o barfa

Update:Liviu Dragnea a spus ca incearca sa inteleaga de ce a fost trimis in judecata faranicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit si a sustinut ca a ramas tinta.

Un sofer din Alba a fost trimis in judecata pentru ca a condus de 100 de ori fara permis. Cum a fost prins de poltisti

Un barbat din Alba a fost trimis in judecata pentru comiterea a 100 de acte materiale ale infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Tulcea: Un profesor si un elev au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Un profesor si un elev de la un liceu din Tulcea au fost trimisi in judecata pentru dare de mita si complicitate la infractiune. Persoanele sunt acuzate ca au colaborat in perioada mai - septembrie 2014.

Un profesor si un elev din Tulcea, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Doua persoane, profesor si elev la un liceu din municipiul Tulcea la data savarsirii faptelor - in urma cu patru ani, au fost trimise in judecata pentru dare de mita si, respectiv, complicitate la comiterea aceleiasi infractiuni, a informat, miercuri, Serviciul Judetean Anticoruptie SJA), relateaza Agerpres.

Un profesor din Iasi a vrut sa aiba parte de senzatii tari dupa ore, asa ca s-a dus la un salon de masaj erotic. Acolo a avut parte de surpriza vietii sale. Nimeni nu se astepta la asta

Caz de-a dreptul socant in Iasi. Un profesor de la un liceu a vrut sa aiba parte de senzatii tari, asa ca s-a dus dupa ore la un salon de masaj erotic. Doar ca a avut parte de o surpriza uriasa. Fata care.

Violator in serie eliberat conditionat, trimis in judecata intr-un nou dosar dupa ce a furat o masina si a produs un accident

Vasile Ionut Oprisan, un violator in serie din judetul Suceava, eliberat in toamna anului trecut, a fost trimis in judecata pentru ca a furat o masina si a facut accident cu ea. Individul era beat si nu are permis de conducere. El a mai petrecut sase ani dupa gratii pentru viol, perioada in care a fost la randul sau abuzat sexual de trei colegi de celula.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )