Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fost consilier judetean in cadrul CJ Buzau, trimis in judecata pentru cumparare de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost consilier judetean in cadrul CJ Buzau, trimis in judecata pentru cumparare de influenta

Dobrica Dumitru consilier judetean in cadrul CJ Buzau in perioada 2004-2013 si actionar al unei societati comerciale, a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunii de cumparare de influenta, conform unui comunicat de presa al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul deputat Mihai Banu trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mihai Banu, la data faptelor deputat, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Fost primar din Cernavoda, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a fostului primar al orasului Cernavoda, judetul Constanta, acuzat de abuz in serviciu. Acesta este suspectat ca ar fi atribuit preferential unor societati comerciale mai multe contracte de achizitii publice, producand un prejudiciu de peste un milion de lei.

Dumitru Dobrica a recunoscut ca l-a mituit pe Valeriu Zgonea. Omul de afaceri este acuzat de cumparare de influenta si va fi judecat de Tribunalul Buzau

Omul de afaceri buzoian Dumitru Dobrica, fost consilier judetean si administrator al unei firme, a facut acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA, acesta fiind trimis in judecata pentru ca i-ar fi dat lui Valeriu Zgonea foloase necuvenite pentru ca acesta sa isi foloseasca influenta. Miza era numirea in functia de subsecretar de stat la Ministerul Comunicatiilor a fiicei lui Dumitru Dobrica, Ionela Viorela Dobrica, in prezent deputat PSD Buzau.

Fost primar al orasului Cernavoda, trimis in judecata de DNA. A prejudiciat primaria cu 1 milion de lei

Procurorii DNA-Serviciul Teritorial Constanta au trimis-o in judecata pe Mariana Mircea, fostul primar al orasului Cernavoda pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, spun anchetatorii, ar depasi 1 milion de lei.

Doi ofiteri din cadrult Politiei Rutiere Iasi, trimisi in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Doi ofiteti din cadrul Politiei Rutiere Iasi au fost trimisi in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru instigare la abuz in serviciu, pe numele lor Nechifor Cristian si Oban Mihai Gabriel, fiind suspectati ca au determinat doi agenti de circulatie sa nu aplice amenzi si puncte de penalizare unor soferi care circulau cu viteza peste limita legala.

Fosta sefa a AEP, acuzatii grave de coruptie: Ana Maria Patru, trimisa in judecata pentru o spaga de un milion de euro

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost trimisa in judecata in dosarul in care este acuzata de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unui.

Fosta sefa a AEP, acuzatii grave de coruptie: Ana Maria Patru, trimisa in judecata pentru o spaga de un milion de euro

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a fost trimisa in judecata in dosarul in care este acuzata de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unui.

Ana Maria Patru, trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), a fost trimisa in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este acuzata de trafic de.

Ana-Maria Patru trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani

Patru Ana-Maria, fostul sef al Autoritatii Electorale Permanente, a fost trimisa in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie D. A) astazi, pentru savarsirea infractiunilor de: trafic de influenta in forma continuata doua acte materiale) si spalare a banilor.

Un avocat indian ameninta ca da WhatsApp in judecata pentru un emoticon obscen

Avocatul indian Gurmeet Singh ameninta ca va da WhatsApp in judecata daca platforma nu elimina, in termen de 15 zile, un emoticon care ilustreaza o mana care arata degetul mijlociu, potrivitCnet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )