Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gusa: Anul 2018 va debuta cu actiunea de demitere a sefei DNA

Adevărul Adevărul,
Gusa: Anul 2018 va debuta cu actiunea de demitere a sefei DNA

Anul 2018 va debuta cu actiunea de demitere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, care va fi insa un demers mult mai greu de realizat decat isi doresc initiatorii, spune consultantul politic Cozmin Gusa. Si la CCR se da o alta lupta: presedintele Valer Dorneanuare misiunea de a influenta blocarea demersurilor impotriva Constitutiei, crede Gusa. continuă pe Adevărul

Anul 2018 a inceput cu schimbari importante pentru populatie si firme, vizand contributii sociale, salarii sau impozite

Anul 2018 a inceput cu intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante schimbari vizand trecerea contributiilor de asigurari sociale de la angajator la angajat, cresterea salariului minim brut pe economie la 1. 900 de lei, reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10%, dar si a cotei de contributie la Pilonul II de pensii, de la 5,1% la 3,75%.

Zodiile care RENASC din propria cenusa in anul 2018!

Anul 2017 a fost greu pentru aceste doua zodii, dar din 2018 lucrurile incep sa se indrepte, iar pana la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat in mod favorabil! Sagetatorul si.

Previziuni sumbre pentru anul 2018. Bogdan Chirieac: Va pica Guvernul

Analistul politic Bogdan Chirieac vine cu previziuni sumbre pentru anul 2018. El este de parere ca Guvernul Tudose va pica. intrebat de ce crede acest lucru, el a raspuns: Se coc anumite lucruri.

Ce stie premierul Tudose despre posibila revocare a sefei DNA, Laura Kovesi

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat vineri ca nu a dorit sa stie nimic despre evaluarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, deoarece nu a dorit sa influenteze po.

Alina Mungiu-Pippidi: Cum se va termina cu legile justitiei? Anul 2018 - prognoza

Vom vedea daca PSD face destule prostii ca sa faca tabara cealalta sa castige fara niciun merit. Parerea mea e ca daca evita prostia suprema, adica suspendarea lui Iohannis, care ar solidariza pe toata lumea de partea lui, nu exista la ora asta un proces de constructie a elitei alternative suficient de profund si de profesionist ca sa vedem altceva decat un conflict perpetuu si o situatie mereu pe muchie, fara castigator clar.

Horia Tecau si-a stabilit obiectivele pentru anul 2018: Vrea sa triumfe la Australian Open si la Roland Garros

Horia Tecau locul 8 ATP la dublu), campion in proba de dublu a editiei din 2017 de la US Open, are planuri marete pentru noul sezon din tenis. Romanul isi doreste ca in 2018, alaturi de partenerul sau Jean-Julien Rojer, sa castige Australian Open si Roland Garros, doua turnee de Grand Slam care ii lipsesc din palmares.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )