Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lia Olguta Vasilescu sustine ca are informatii potrivit carora va fi din nou citata la DNA pentru ca nu a asfaltat o strada: Toata presa o sa vina sa vada corupta de la PSD

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu sustine ca are informatii potrivit carora va fi din nou citata la DNA pentru ca nu a asfaltat o strada: Toata presa o sa vina sa vada corupta de la PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca are informatii potrivit carora va fi din nou citata la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar in care a fost reclamata ca nu a asfaltat o strada, ea spunand ca are astfel de informatii de la un procuror care i-a spus ca mai are niste dosare in lucru, printre care si asta. in acest context, Vasilescu a spus ca toate spetele sunt absolut idioate. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu arunca BOMBA: Are un nou dosar la DNA! Probabil ca in perioada urmatoare voi fi chemata si toata presa va veni sa vada corupta de la PSD

Lia Olguta Vasilescu sustine ca are an nou dosar la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Ministrul Muncii a afirmat, luni seara, ca a stat de vorba cu un procuror care i-a spus ca are un dosar in lucru.

Lia Olguta Vasilescu, dezvaluiri despre cum a fost filata: Patru masini si 12 oameni ma urmareau!

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni seara la Sinteza zilei despre cum a fost filata. Ministrul Muncii sustine ca a fost interceptat o perioada indelungata intr-un dosar in care nu avea nicio.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Olguta Vasilescu se plange ca a fost FILATA ani de zile: Cu cat au costat interceptarile, cate scoli as fi putut construi in Craiova?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni despre cum a fost filata. Ministrul Muncii a afirmat ca este convinsa ca este interceptata in continuare, acuzand ca a fost interceptata in mai multe dosare in perioada.

Olguta Vasilescu: Voi fi chemata la DNA! Toate spetele sunt absolut idioate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, declara ca va fi chemata la Directia Nationala Anticoruptie, fiind vizata intr-un nou dosar. Exista un denunt ca nu am asfaltat stradaunui cetatean care.

Olguta Vasilescu, discutie cu jurnalistii: Hai, ma, ce naiba? Nu v-ati obisnuit cu partidul asta?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut un schimb amuzant de replici cu jurnalistii, intr-o pauza a sedintei CEx.

Informatii in premiera despre legea pensiilor

Ministrul Muncii a oferit informatii in exclusivitate despre noua lege a pensiilor. Principiile legii au fost prezentate de Lia Olguta Vasilescu, luni seara, la Sinteza zilei. Romanii trebuie sa aiba.

Olguta Vasilescu: Lucram la o HG pentru majorarea salariului minim din 1 ianuarie 2019 la 2.050 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, luni seara, la Antena 3, ca Guvernul lucreaza la o hotarare de guvern pentru cresterea salariului minim incepand din 1 ianuarie 2019 la valoarea de 2. 050 de lei, potrivit Mediafax. Totodata, ministrul Muncii a mai spus ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro.

Olguta Vasilescu se simte ca n emisiunea Big Brother: Sunt absolut convinsa ca sunt interceptata n continuare / Cu ct au costat interceptarile, cte scoli as fi putut construi n Craiova?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spuni luni la Antena 3 ca este convinsa ca este interceptata in continuare, dupa ce a acuzat ca a fost interceptata in mai multe dosare in perioada in care a fost primar al Craiovei si s-a intrebat cu cat au costat interceptarile din dosarele mele, ma intreb cam cate scoli as fi putut construi in Craiova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )