Libnet.ro
UNICEF

06:15

OFICIAL. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Tel Drum. DNA: Prejudiciul depaseste 31,34 milioane de lei

B1 B1,
OFICIAL. Liviu Dragnea, inculpat in dosarul Tel Drum. DNA: Prejudiciul depaseste 31,34 milioane de lei

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat, vineri, ca au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum. Anchetatorii il acuza de constituire de. continuă pe B1

Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineata la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca are calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum, potrivit Agerpres. ro.

DNA anunta oficial ca Liviu Dragnea este inculpat in dosarul Tel Drum, in care prejudiciul depaseste 31,34 milioane de lei

DNA a anuntat vineri punerea in miscare a actiunii penale impotriva fostului lider al PSD Liviu Dragnea, in dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infractional organizat, doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infractiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false. Prejudiciul creat bugetului de stat in acest dosar este estimat de procurori la peste 31,34 milioane de lei.

Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost adus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), de la Penitenciarul Rahova, unde a fost citat pentru a lua la cunostinta despre punerea in miscare a ac.

Liviu Dragnea, citat vineri la DNA pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a anuntat, intr-un interviu acordat din detentie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, ca vineri a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum.

UPDATE Liviu Dragnea, adus de la Rahova la DNA pentru a fi anuntat ca este inculpat in dosarul Tel Drum, la doi ani si jumatate de la inceperea urmaririi penale

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive - a fost adus vineri dimineata de la Penitenciarul Rahova la DNA, unde a fost anuntat despre schimbarea calitatii de suspect in cea de inculpat in cazul Tel Drum. in acest dosar, procurorii au anuntat inceperea urmaririi penale impotriva lui Dragnea inca din noiembrie 2017.

DNA: Liviu Dragnea este inculpat in dosarul Tel Drum

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineata la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca are calitatea de inculpat in dosarul Tel Drum, potrivit Agerpres. ro.

Liviu Dragnea, citat la DNA. Va fi inculpat in Dosarul Tel Drum

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta calitatea d.

Liviu Dragnea, adus la DNA de la Penitenciarul Rahova: Fostul lider PSD devine inculpat in dosarul Tel Drum (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost adus, vineri dimineata cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a fost citat la DNA pentru a lua la cunostinta despre punerea in.

Liviu Dragnea este inculpat in Dosarul Tel Drum

La trei ani de la inceperea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect, la .

Dragnea anunta din penitenciar ca a fost chemat vineri la DNA pentru dosarul Tel Drum: Brusc e scos din nou pe tapet dupa 3 ani

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, spune ca a fost citat la DNA pentru vineri, in dosarul Tel Drum, care brusc dupa 3 ani este scos din nou pe tapet, cu putin inainte de campania electorala. El a facut aceste declaratii in primul interviu din inchisoare acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, in prezent ziarista la Realitatea TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )