Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ponta: Dragnea a sustinut-o pe Bica. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA: Morar mi-a facut dosar, Kovesi i-a dat NUP lui Iliescu, nu e anti-PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta: Dragnea a sustinut-o pe Bica. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA: Morar mi-a facut dosar, Kovesi i-a dat NUP lui Iliescu, nu e anti-PSD

Victor Ponta a sustinut, vineri, ca la numirea procurorilor-sefi din 2012, Elena Udrea a fost cea care a propus-o pe Alina Biica la DIICOT, insa Liviu Dragnea a cel care a sustinut-o, spunand ca este o fata extraordinara. Potrivit fostului premier, Dragnea ar fi spus despre Laura Codruta Kovesi ca este o varianta buna pentru DNA, fiind cea care i-a dat neinceperea urmaririi penale lui Ion Iliescu si aratand, deci, ca nu este anti-PSD. continuă pe Adevărul

Ponta:Dragnea s-a rugat de noi sa o punem pe Kovesi ca ii rezolva dosarul Referendumului si pe Alina Bica - pentru ca il ajuta pe Ioan Nicolae

Liviu Dragnea s-a rugat de noi sa o numim pe Laura Codruta Kovesi la DNA pentru a-l ajuta in Dosarul Referendumului, sustine fostul premier Victor Ponta, declaratia venind dupa ce marti seata Dragnea a spus ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de SRI.

Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

Fostul premier Victor Ponta a dat detalii despre controversatul episod al numirii procurorilor. Ponta a declarat, intr-un interviu acordat stiripesurse. ro, ca a cedat, la insistentele lui Liviu Dragnea, dar si.

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care l finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta a afirmat vineri, in interviu la stiripesurse. ro, ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, scrie News. ro.

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta a afirmat vineri, in interviu la stiripesurse. ro, ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, scrie News. ro.

Ponta: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz.

Dragnea sugereaza ca sefa DNA, Laura Kovesi, a sunat si a spus ca ma baga in puscarie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca sefa DNA, Laura Kovesi, ar fi dat un telefon in care a promis.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Liviu Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior. Fostul premier il indeamna pe actualul lider PSD sa precizeze care dintre ministrii guvernului Ponta au fost numiti de Maior, amintind totodata ca Liviu Dragnea ajunsese vicepremier in acelasi Cabinet.

Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea si a modului in care acesta conduce PSD. Potrivit lui Ponta, sub sefia lui DragneaPSD-ul a ajuns un fel de Fidesz si PIS,.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior.

Crin Antonescu, despre acuzatiile Ponta - Dragnea privind formarea guvernului: Parti din cele declarate sunt adevarate

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat la B1 Tv ca parti din ceea ce au declarat Victor Ponta si Liviu Dragnea privind formarea guvernului Ponta sunt adevarate, precizand ca la momentul respectiv Ponta a venit cu propunerea lui Ioan Rus ca ministru de Interne, desi el s-a exprimat ca nu este de acord.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )