Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, prima aparitie din 2018. Ce a spus ministrul Justitiei la sosirea la CSM

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, prima aparitie din 2018. Ce a spus ministrul Justitiei la sosirea la CSM

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns vineri dimineata la CSM. Este prima aparitie publica a lui Toader in 2018. Ministrul Justitiei nu a scos niciun cuvant despre soarta sefei DNA, desi. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, prima aparitie din 2018: Ministerul Justitiei a avut multe activitati benefice pentru sistemul judiciar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns vineri dimineata la CSM. Este prima aparitie publica a lui Toader in 2018. Ministrul Justitiei nu a scos niciun cuvant despre soarta sefei DNA, desi.

IGPR: Peste 2.200 de amenzi in valoare de circa 750.000 de lei, aplicate in prima zi din 2018

Politistii au aplicat, in prima zi din 2018, peste 2. 200 de amenzi, in valoare de aproximativ 750. 000 de lei, conform unui comunicat de presa emis de catre Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a replicat presedintelui Klaus Iohannis in sedinta CSM ca nu el a fost cel care a predat proiectul legilor Justitiei catre Comisia speciala, ci comisia l-a invitat, dupa care a insusit proiectul ca initiativa.

Ministrul Justitiei intarzie decizia in cazul lui Kovesi. Cand anunta Tudorel Toader soarta sefei DNA

Premierul Mihai Tudose s-a intors la munca, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost miercuri la minister. Toata lumea asteapta de la el un mare anunt, inca de la finalul anului trecut.

Tudorel Toader arunca BOMBA in cazul lui KOVESI: Am luat DECIZIA, urmeaza sa o formalizez

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca a luat o decizie in ceea ce o priveste pe sefa Directiei National Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si ca urmeaza sa o.

Tudorel Toader anunta o revolutie legislativa in domeniul penitenciarelor. Ce schimbari vor fi facute in lege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat punerea in dezbatere a unui proiect de lege privind modificarea Legii nr. 293/2004 privind Statutul functionarilor publici cu statut special din Administratia.

Cursul de schimb scade semnificativ in prima zi de tranzactionare din 2018. La cat a cotat BNR moneda nationala

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,6412 lei pentru un euro, in scadere cu 1,85 bani -0,40%) fata de sedinta precedenta, cand s-a inregistrat cea mai slaba cotatie a monedei nationale din istorie.

Bitcoin a inceput noul an in scadere, pentru prima oara din 2015

Bitcoin a inceput noul an in scadere, pentru prima oara din 2015, continuand tendinta negativa pe care s-a inscris dupa nivelul record de 19. 511 dolari pe unitate atins pe 18 decembrie, transmite Bloomberg, citat de News. ro.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, scrie news. ro.

Tarife reduse la energia electrica in primul semestru din 2018

Tarifele la energia electrica pentru consumatorii casnici vor scadea cu 0,34% la nivel national, in primul semestru din 2018, comparativ cu trimestrul IV 2017, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )