Libnet.ro
UNICEF

07:30

Legea care permite executarea pedepselor acasa, neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
Legea care permite executarea pedepselor acasa, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, prin care se introduce regimul de detentie la domiciliu, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai CCR. continuă pe Adevărul

UPDATE CCR a admis sesizarea lui Iohannis asupra legii care permite executarea pedepselor la domiciliu: Legea este neconstitutionala n ansamblul sau

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarea si completarea Legii referitoare la executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, prin care se introduce regimul de detentie la domiciliu.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Iohannis la legea ce permite executarea pedepselor la domiciliu

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, prin care se introduce regimul de detentie la domiciliu, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai CCR.

Legea care reglementeaza executarea pedepsei la domiciliu, admisa

Curtea Constitutionala a admis, astazi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, care introduce un regim de detentie la domiciliu pentru condamnarile de pana la un an de inchisoare, inclusiv pentru cei condamnati pentru coruptie, exceptie facand faptele cu violenta.

Curtea Constitutionala dezbate marti contestatia lui Iohannis la legea ce permite executarea detentiei la domiciliu

Judecatorii CCR discuta, marti, o sesizare de neconstitutionalitate asupra modificarilor Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate, facuta de presedintele Klaus Iohannis, care prevede, printre altele, detentia la domiciliu, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )