Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mircea Dinescu: Anchetarea lui Iliescu pentru Revolutie e O MARE PROSTIE. |Cine sa ia puterea in Romania? O BABA curajoasa la Cluj, Doina Cornea, un poet NEBUN cum eram eu, arestat la domiciliu? (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Dinescu: Anchetarea lui Iliescu pentru Revolutie e O MARE PROSTIE. |Cine sa ia puterea in Romania? O BABA curajoasa la Cluj, Doina Cornea, un poet NEBUN cum eram eu, arestat la domiciliu? (VIDEO)

Corb la corb nu-si scoate ochii. Aflat la Focsani, unde a sustinut o conferinta publica pe teme literare, poetul-revolutionar Mircea Dinescu a fost provocat de unii dintre participantii la eveniment si a facut. continuă pe B1

Mircea Dinescu: Anchetarea lui Iliescu pentru Revolutie e o mare prostie. Nu poti sa judeci. Nicio revolutie nu a fost frumoasa

Mircea Dinescu spune ca anchetarea lui Ion Iliescu in dosarul Revolutiei din decembrie 1989 este o mare prostie, pentru ca nicio revolutie nu a fost frumoasa si orice revolutie aparuta peste noapte se lasa cu confuzie, cu cadavre. El a recunoscut ca esalonul doi din Partidul Comunist a preluat puterea in Romania, dar considera ca a fost un lucru normal, pentru ca in acel moment nimeni nu era nimeni pregatit sa vina la putere, relateaza Adevarul.

VIDEO Mircea Dinescu: Anchetarea lui Iliescu pentru Revolutie e o mare prostie. Nu poti sa judeci. Nicio revolutie nu a fost frumoasa

Mircea Dinescu recunoaste ca esalonul doi din Partidul Comunist Roman a preluat puterea in Romania, dar considera ca a fost un lucru normal, pentru ca in acel moment nimeni nu era nimeni pregatit sa vina la putere.

VIDEO Mircea Dinescu si-a pus poeziile pe muzica si le canta chiar el. Cum suna Lili Marleen in interpretarea poetului

Mircea Dinescu spune ca a preferat aceasta noua abordare intrucat publicul de azi nu mai are rabdare sa asculte poezii.

Poetul Mircea Dinescu isi lanseaza la Focsani Colierul din bomboane de coliva

Conferinta va avea loc miercuri, 25 aprilie 2018, incepand cu ora 17. 00, la Sala Mare a Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )