Libnet.ro
UNICEF

08:15

Pe 17 septembrie, un prim test (poate decisiv) pentru candidatii nostri la presedintie

Adevărul Adevărul,
Pe 17 septembrie, un prim test (poate decisiv) pentru candidatii nostri la presedintie

La data respectiva au loc alegerile anticipate in Israel. Hotaratoare pentru cariera politica a actualului prim-ministru Netanyahu. Vitale pentru echilibrul politic din regiune si, in aceeasi masura, pentru Donald Trump care, in functie de rezultatul inregistrat de aliatul sau strategic, va avea sau nu deschise conditii mai favorabile ca pana acum pentru a prezenta lumii planul sau de pace pentru Orientul Mijlociu. continuă pe Adevărul

INCEPAND CU 1 SEPTEMBRIE: ANPC introduce cazierul contraventional pentru evitarea incalcarilor repetate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor anunta, in acord cu hotararile pronuntate de catre instantele de judecata, ca in cauzele din domeniul protectiei consumatorilor, ce au in vedere principiul proportionalitatii aplicarii sanctiunii, conform caruia daca operatorul economic a mai fost sanctionat anterior cu avertisment, se au in vedere si circumstantele personale ale contravenientului, se poate aplica sanctiunea cu amenda contraventionala.

DE LA 1 SEPTEMBRIE: ANPC introduce cazierul contraventional pentru agentii economici

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) va introduce, incepand cu data de 1 septembrie 2019, cazierul contraventional, document ce va permite identificarea operatorilor economici si a faptelor pentru care s-au aplicat avertismente, astfel incat la o noua incalcare, aceasta sa nu mai fie repetata.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )