Libnet.ro
UNICEF

08:00

Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Presedintii Donald Trump si Klaus Iohannis au semnat impreuna o declaratie comuna in care au vorbit de intarirea Parteneriatului Strategic, opozitia la Nord Stream 2, precum si pasii facuti pentru primirea Romaniei in Visa Waiver. continuă pe Adevărul

Corespondenta din SUA. intalnirea dintre Trump si Iohannis va dura o ora si jumatate

Presedintele Klaus iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump marti, la ora 14. 00 ora Romaniei). Ceremonia de ramas-bun e programata la ora 15. 30, ora Romaniei), conform programului anuntat de Administratia Prezidentiala. Deocamdata, nu e anuntata nicio declaratie de presa comuna sau conferinta de presa, insa programul mai poate suferi modificari in ultima clipa.

Corespondenta din SUA. Trump sprijina eliminarea vizelor pentru romani. Sustinem Romania pentru a fi eligibila pentru Visa Waiver

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine Romania pentru a deveni eligibila pentru Programul Visa Waiver, adica eliminarea vizelor pentru romani, potrivit unui comunicat al Casei Albe.

Corespondenta din SUA. Ce a spus Trump despre vize, lupta anticoruptie si o posibila vizita in Romania

La intalnirea de la Casa Alba, Donald Trump l-a laudat pe Klaus Iohannis pentru suportul dat luptei anticoruptie din Romania. Face o treaba grozava, a spus Trump despre Iohannis. Liderul american a admis ca e posibil sa viziteze Romania si a ocolit subiectul ridicarii vizelor pentru romani. La insistentele unei jurnaliste din Romania pe subiectul Visa Waiver, Trump a raspuns caustic: iti place tie ideea?.

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 (Declaratia Comuna Iohannis - Trump)

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 care urmeaza sa aduca gaze naturale din Rusia in Germania, ocolind Ucraina, potrivit unei Declaratii Comune semnate de presedintele roman Klaus Iohannis si presedintele american Donald Trump cu ocazia intalnirii de marti de la Casa Alba.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )