Libnet.ro
UNICEF

05:30

Corespondenta din SUA. Trump sprijina eliminarea vizelor pentru romani. Sustinem Romania pentru a fi eligibila pentru Visa Waiver

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din SUA. Trump sprijina eliminarea vizelor pentru romani. Sustinem Romania pentru a fi eligibila pentru Visa Waiver

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine Romania pentru a deveni eligibila pentru Programul Visa Waiver, adica eliminarea vizelor pentru romani, potrivit unui comunicat al Casei Albe. continuă pe Adevărul

Donald Trump despre eliminarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti, la intalnirea cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca discutiile vor viza si subiectul eliminarii vizelor pentru cetatenii romani care vin in.

Corespondenta din SUA. Trump, la intalnirea cu Iohannis: Avem o relatie cu Romania mai buna ca oricand. Americanii ii iubesc pe romani

Presedintele SUA, Donald Trump, a apreciat ca relatia Washingtonului cu Romania este una mai buna ca oricand si a avut cuvinte de laude la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Corespondenta din SUA. Ce a spus Trump despre vize, lupta anticoruptie si o posibila vizita in Romania

La intalnirea de la Casa Alba, Donald Trump l-a laudat pe Klaus Iohannis pentru suportul dat luptei anticoruptie din Romania. Face o treaba grozava, a spus Trump despre Iohannis. Liderul american a admis ca e posibil sa viziteze Romania si a ocolit subiectul ridicarii vizelor pentru romani. La insistentele unei jurnaliste din Romania pe subiectul Visa Waiver, Trump a raspuns caustic: iti place tie ideea?.

Eliminarea vizelor SUA pentru romani, nu poze de campanie domnule presedinte Iohannis!

Au trecut mai bine decincisprezece ani de la aderarea Romaniei la NATO, douazeci si unu de ani de la stabilirea Parteneriatului pentru viitor marca a administratiei Constantinescu si cateva luni de la apelul Comsiei Europene care a solicitat SUA eliminarea vizelor de calatorie pentru statele membre ale Uniunii Europene. Suntem membri ai NATO si UE, parteneri strategici ai SUA si chiar in aceste conditii avem nevoie de vize.

Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Presedintii Donald Trump si Klaus Iohannis au semnat impreuna o declaratie comuna in care au vorbit de intarirea Parteneriatului Strategic, opozitia la Nord Stream 2, precum si pasii facuti pentru primirea Romaniei in Visa Waiver.

Corespondenta din SUA. intalnirea dintre Trump si Iohannis va dura o ora si jumatate

Presedintele Klaus iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump marti, la ora 14. 00 ora Romaniei). Ceremonia de ramas-bun e programata la ora 15. 30, ora Romaniei), conform programului anuntat de Administratia Prezidentiala. Deocamdata, nu e anuntata nicio declaratie de presa comuna sau conferinta de presa, insa programul mai poate suferi modificari in ultima clipa.

Donald Trump, intrebat de ridicarea vizelor pentru romani: Este o chestiune la care ne gandim

Subiectul ridicarii vizelor pentru romanii care vor sa calatoreasca in Statele Unite a fost adus in discutie in timpul intalnirii dintre Donald Trump si Klaus Iohannis de la Casa Alba. intrebat la.

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oara, a anuntat luni seara unul dintre fiii presedintelu.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )