Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dan Barna, solicitare ciudata in contextul declaratiei comune Iohannis - Trump: Trebuie dezvoltate relatiile economice cu Rusia si China (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna, solicitare ciudata in contextul declaratiei comune Iohannis - Trump: Trebuie dezvoltate relatiile economice cu Rusia si China (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS in alegerile prezidentiale, a avut o pozitionare ciudata, intr-o declaratie facuta la Bacau, in urma declaratiei comune adoptate de Klaus Iohannis si Donald Trump in. continuă pe B1

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

DAN BARNA, USR: Ce se intampla in ultimele saptamani - esecul unui sistem

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, a declarat, miercuri, la Bacau, ca Romania nu mai functioneaza ca stat, facand referire la cazul din Caracal si la cel de la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca si ca este nevoie de o schimbare.

Dan Barna: Daca USR ajunge la guvernare, vor fi eliminate pensiile speciale, cu exceptia celor ale militarilor si magistratilor

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat ca, in cazul in care partidul pe care il conduce va ajunge la guvernare, vor fi eliminate toate pensiile speciale, cu doua exceptii: cele ale militarilor si.

VIDEO Dan Barna: Motiunea de cenzura care va urma va fi sustinuta de USR

Presedintele USR Dan Barna si-a inceput campania de strangere de semnaturi pentru principala functie in stat in judetele din Moldova.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3128 seconds )