Libnet.ro
UNICEF

08:00

Danca spune ca intalnirea presedintelului Iohannis cu Donald Trump produce deja efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Hotnews Hotnews,
 Danca spune ca intalnirea presedintelului Iohannis cu Donald Trump produce deja efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie, joi, pe Facebook, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmand ca sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au in proiecte potentiale noi in Romania. continuă pe Hotnews

in timp ce dadea mana cu Klaus Iohannis, Donald Trump s-a suparat pe Danemarca pentru ca nu i-a vandut Groenlanda, s-a ratoit la Europa ca nu s-a purtat frumos cu Marea Britanie si a chemat Rusia in G8

Declaratia de la Washington clarifica politica externa a Romaniei * Iulian Fota: Este pentru prima data cand vad o declaratie romano-americana cu valente anti-chinezesti Deputatul Virgil Popescu: Societatea Nationala Nuclear Electrica poate construi singura Unitatea 3 * Iulian Chifu: Retragerea ExxonMobil ar fi un semnal negativ cu privire la mediul investitional din tara noastra * Sorin Rosca Stanescu: Daca se va intampla ceea ce a oferit Klaus Iohannis, vom pierde zeci de miliarde de euro in urmatorii ani intalnirea la nivel inalt care a avut loc la Washington si semnarea declaratiei comune privind Parteneriatul Strategic de catre presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump a iscat mai multe controverse prin tematica abordata si prin noua pozitionare a tarii noastre in politica externa.

Stelian Tanase, dupa intalnirea dintre Klaus Iohannis si Donald Trump: Putem banui ca au discutat despre armament

Analistul Stelian Tanase a declarat, joi, la Radio Top Suceava, ca dupa vizita in SUA presedintele Klaus Iohannis a marcat un punct si ca pozele si filmuletele in care apare alaturi de Donald Trump vor popula campania electorala.

Traian Basescu, despre intalnirea dintre Iohannis si Trump: Cred ca subiectul zero va fi energia Statele Unite lupta mai mult decat UE pentru independenta energetica fata de Rusia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, ca principala tema a discutiilor pe care Klaus Iohannis le va purta cu Donald Trump in intalnirea de marti seara de la.

Klaus Iohannis si Donald Trump Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

Klaus Iohannis si Donald Trump au facut schimb de cadouri

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Cand se va intalni Iohannis cu Donald Trump si care sunt mizele vizitei

A inceput numaratoarea inversa pana la intalnirea lui Klaus Iohannis cu Donald Trump la Casa Alba. Cei doi presedinti vor sta fata in fata la Biroul Oval, unde vor discuta despre parteneriatul strategic dintre.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania- LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE in timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump lauda cresterea economica din Romania

UPDATEin timpul intalnirii Klaus Iohannis - Donald Trump de la Casa Alba, a fost abordata si problema coruptiei din Romania. Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat convingerea si increderea,.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )