Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ionel Danca, despre efectele intalnirii Iohannis - Trump: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

B1 B1,
Ionel Danca, despre efectele intalnirii Iohannis - Trump: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite si intalnirea cu presedintele Donald Trump la Casa Alba a inceput sa produca deja primele efecte benefice pentru Romania. O spune liberalul Ionel Danca, care arata. continuă pe B1

Danca: intalnirea Iohannis - Trump produce efecte

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis s.

Mizele intalnirii dintre Iohannis si Trump: vize, investitii in energie, securitate. Surse: inca un pas pentru ridicarea vizelor

Cu doua luni inainte de campania pentru prezidentiale, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump. Vor fi trei mari teme pe agenda discutiilor: problema vizelor, investitiile SUA in Marea Neagra, franate de PSD, si prezenta militarilor americani in Romania.

Traian Basescu, despre intalnirea dintre Iohannis si Trump: Cred ca subiectul zero va fi energia Statele Unite lupta mai mult decat UE pentru independenta energetica fata de Rusia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, ca principala tema a discutiilor pe care Klaus Iohannis le va purta cu Donald Trump in intalnirea de marti seara de la.

Codrin Stefanescu, despre intalnirea lui Iohannis cu Trump: O vizita inutila pentru Romania. E ca o plimbare scumpa si fara rost

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a comentat pe Facebook vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA, pe care o numeste scumpa si fara rost. Social-democratul subliniaza ca liderul de la Cotroveni nu este insotit de nimeni din guvern si ca vizita vizita e doar pentru el.

Pozitia Rusie dupa intalnirea Iohannis-Trump. Se pregateste un set de masuri

Intalnirea Iohannis-Trump din data de 20 august a venit la pachet cu multe discutii. Care este pozitia Rusiei dupa intrunirea celor doi lideri. Se anunta un set de masuri. Pozitia Rusie dupa intalnirea Iohannis-Trump intalnirea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu presedintele SUA, Donald Trump, din 20 august, la Casa Alba, a adunat multe discutii. Situatia .

SONDAJ Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, a doua oara la Casa Alba, pentru o intalnire cu Donald Trump. Temele principale - securitatea, energia si parteneriatul strategic. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?.

Curs valutar BNR, azi, 21 august 2019. Cat au ajuns euro si dolarul, dupa intalnirea Iohannis-Trump

Banca Nationala a Romaniei indica miercuri, 21 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie, dar si schimbarile care s-au produs, dupa vizita efectuata de presedintele Romaniei Klaus Iohannis in Statele Unite ale Americii! Mai jos, gasesti cursul BNR al zilei pentru principalele valute de .

Danca spune ca intalnirea presedintelului Iohannis cu Donald Trump produce deja efecte: Companiile americane anunta investitii de peste 10 miliarde de dolari in Romania

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, scrie, joi, pe Facebook, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, produce deja efecte, afirmand ca sunt peste 10 miliarde de dolari pe care companiile americane le au in proiecte potentiale noi in Romania.

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 (Declaratia Comuna Iohannis - Trump)

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 care urmeaza sa aduca gaze naturale din Rusia in Germania, ocolind Ucraina, potrivit unei Declaratii Comune semnate de presedintele roman Klaus Iohannis si presedintele american Donald Trump cu ocazia intalnirii de marti de la Casa Alba.

intalnirea Iohannis-Trump, programata sa tina o ora si jumatate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza, marti, o vizita in Statele Unite, avand programata o intalnire de o ora si jumatate cu omologul sau american, Donald Trump, la Casa Washington, conform programului oficial transmis de Administratia Prezidentiala de la Bucuresti.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )