Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL ENERGIEI, ANTON ANTON: Discutiile Iohannis - Trump au vizat dezvoltarea de reactoare de mici dimensiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ENERGIEI, ANTON ANTON: Discutiile Iohannis - Trump au vizat dezvoltarea de reactoare de mici dimensiuni

Anton Anton: in sfarsit ne-a venit mintea la cap si luam gaze ieftine pentru depozitare - mi se pare un plus faptul ca importam * Ministrul Energiei: Doar Parlamentul mai poate modifica OUG1142018 si Legea offshore La intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump a fost abordat subiectul dezvoltarii comune intre Nuclearelectrica SNN) si o companie americana de reactoare nucleare de mici dimensiuni, crede Ministrul Energiei Anton Anton. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL ENERGIEI ANTON ANTON: Iohannis a vorbit cu Trump despre dezvoltarea de reactoare nucleare de mici dimensiuni

Ministrul Energiei Anton Anton este de parere ca la intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump a fost abordat subiectul dezvoltarii comune intre Nuclearelectrica SNN) si o companie americana de reactoare nucleare de mici dimensiuni.

EXCLUSIV Reactia ministrului Energiei, Anton Anton, rugat sa comenteze discutiile dintre Iohannis si Trump pe tema cooperarii in domeniul NUCLEAR: NU VREAU sa vorbesc si nici NU STIU despre ce este vorba

EXCLUSIV Marti, la capatul intrevederii cu Donald Trump, presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre o dezvoltare a parteneriatului romano-american, inclusiv in domeniul nuclear, in conditiile in care.

Anton Anton: Cred ca Iohannis a vorbit in SUA despre dezvoltarea unor reactoare nucleare de mica putere

Ministrul Energiei, Anton Anton, crede ca presedintele Klaus Iohannis a discutat in SUA despre dezvoltarea unor reactoare nucleare de mica putere, in acest moment fiind semnat un memorandum cu o firma din SUA.

Pozitia Rusie dupa intalnirea Iohannis-Trump. Se pregateste un set de masuri

Intalnirea Iohannis-Trump din data de 20 august a venit la pachet cu multe discutii. Care este pozitia Rusiei dupa intrunirea celor doi lideri. Se anunta un set de masuri. Pozitia Rusie dupa intalnirea Iohannis-Trump intalnirea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu presedintele SUA, Donald Trump, din 20 august, la Casa Alba, a adunat multe discutii. Situatia .

SONDAJ Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, a doua oara la Casa Alba, pentru o intalnire cu Donald Trump. Temele principale - securitatea, energia si parteneriatul strategic. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?.

Curs valutar BNR, azi, 21 august 2019. Cat au ajuns euro si dolarul, dupa intalnirea Iohannis-Trump

Banca Nationala a Romaniei indica miercuri, 21 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie, dar si schimbarile care s-au produs, dupa vizita efectuata de presedintele Romaniei Klaus Iohannis in Statele Unite ale Americii! Mai jos, gasesti cursul BNR al zilei pentru principalele valute de .

Danca: intalnirea Iohannis - Trump produce efecte

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis s.

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 (Declaratia Comuna Iohannis - Trump)

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 care urmeaza sa aduca gaze naturale din Rusia in Germania, ocolind Ucraina, potrivit unei Declaratii Comune semnate de presedintele roman Klaus Iohannis si presedintele american Donald Trump cu ocazia intalnirii de marti de la Casa Alba.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )