Libnet.ro
UNICEF

19:17

E oficial. Seful campaniei lui Donald Trump vine in martie la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Adevărul Adevărul,
E oficial. Seful campaniei lui Donald Trump vine in martie la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine in Romania pe data de 21 martie pentru a participa la o conferinta in cadrul Academiei Romane. continuă pe Adevărul

Seful campaniei lui Donald Trump vine la Bucuresti. Cu cine se va intalni Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump vine in Romania. Brad Parscale si sotia sa vor sosi la Bucuresti in data de 21 februarie si vor sta timp de trei zile. El va sustine mai multe conferinte la Academia.

Seful campaniei lui Donald Trump vine la Bucuresti. Cine e Brad Parscale

Seful de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, vine in Romania joi, unde va sta trei zile si va participa la cateva evenimente, urmand sa sustina o conferinta si la Palatul Parlamentului.

Donald Trump acuza un presupus plan ilegal de iNLATURARE a lui de la putere

Presedintele american Donald Trump a facut remarci dure pe Twitter, luni, cu privire la un interviu difuzat duminica in care se sustinea ca au existat discutii la nivel oficial pentru indepartarea sa din.

DONALD TRUMP ARE 90 DE ZILE SA DECIDA: Statele Unite ar putea impune tarife vamale pe masini

Departamentul de Comert al Statelor Unite SUA) a transmis, duminica, presedintelui american Donald Trump rezultatele unei investigatii in legatura cu pericolele la adresa securitatii nationale a SUA pe care le reprezinta importurile de autovehicule, investigatie care ar putea sta la baza cresterii tarifelor vamale la importurile de autovehicule si piese auto.

Vietnamul, locul viitoarei intalniri dintre Donald Trump si Kim Jong-un, model de dezvoltare in regiune

Vietnamul, locul urmatoarei intalniri intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un, a evoluat mult de cand America a abandonat razboiul sau impotriva Vietnamului de Nord, din anii 70.

Putin sugereaza ca statul paralel din SUA comploteaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat, miercuri, ca exista un stat paralel in interiorul Guvernului american care comploteaza impotriva lui Donald Trump, transmite New York Times.

Vladimir Putin a vorbit despre statul paralel care lucreaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a dat de inteles ca in Statele Unite exista un stat paralel care actioneaza impotriva liderului de la Casa Alba, Donald Trump, informeaza The New York.

Donald Trump avertizeaza ca SUA ar putea impune tarife suplimentare la importurile auto din UE

Presedintele american Donald Trump a avertizat miercuri ca Statele Unite vor impune tarife suplimentare la importurile auto din Europa daca Washington si Bruxelles nu vor putea ajunge la o intelegere, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Vietnamul se pregateste sa-i primeasca pe Donald Trump si Kim Jong-un. Ce se asteapta de la acest summit

Vietnamul se pregateste sa-i primeasca pe liderul american Donald Trump si pe cel nord-coreean Kim Jong-un, saptamana viitoare, la Hanoi.

Donald Trump acuza un nou val de stiri false in privinta sa

Presedintele american Donald Trump a calificat ca false informatiile aparute marti in ziarul The New York Times, conform carora liderul de la Casa Alba ar fi cerut anul trecut Departamentului de Justitie numirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )