Libnet.ro
UNICEF

09:45

Statele Unite si riscul alunecarii spre extrema-stanga: Barack Obama a intervenit in campanie pentru a avertiza privind derapajele unora din principalii candidati din Partidul Democrat

B1 B1,
Statele Unite si riscul alunecarii spre extrema-stanga: Barack Obama a intervenit in campanie pentru a avertiza privind derapajele unora din principalii candidati din Partidul Democrat

Campania pentru alegerile prezidentiale din 2020 risca sa divizeze si mai mult Statele Unite. Oricum divizata in jurul figurii presedintelui Donald Trump, societatea americana este martora unui conflict. continuă pe B1

Partidul Democrat raspunde criticilor primite din partea lui Barack Obama

Membrii Partidului Democrat din Statele Unite au respins criticile fostului lider de la Casa Alba, Barack Obama, confrom carora formatiunea politica s-ar indrepta, prin politicile pe care le propune, prea mult catre ideologia de stanga, relateaza Mediafax citand site-ul cotidianului The Guardian.

Doctorul Constantin Angelescu primul ambasador roman in Statele Unite ale Americii- un erou al Istoriei

Anul acesta s-au implinit 150 de ani de la nasterea marelui om de stiinta, diplomat si om politic Dr. Constantin Angelescu. Am ales sa-l onorez prin publicarea unor informatii mai putin cunoscute publicului pe care le-am obtinut cu ajutorul unor cercetari privind Marea Unire dar si a unor studii efectuate asupra solidelor relatii intre Romania si Statele Unite ale Americii, relatii ce dateaza din data de 11 iunie 1880,.

Statele Unite si Coreea de Sud amana exercitiile militare comune

Statele Unite si Coreea de Sud au anuntat ca vor amana viitoarele exercitii militare comune, pentru a facilita eforturile de pace cu Noreea de Nord, chiar daca Washingtonul neaga ca decizia reprezinta o noua concesie fata de Phenian, transmite Reuters.

Grupul saudit Aramco nu isi va promova oferta publica initiala in Statele Unite

Grupul producator de petrol Aramco din Arabia Saudit nu isi va promova oferta publica initiala in Statele Unite, au declarat doua surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Statele Unite si Coreea de Sud amana exercitiile militare comune

Statele Unite si Coreea de Sud au anuntat duminica ca vor amana viitoarele exercitii militare comune.

China avertizeaza Statele Unite sa nu-si mai incordeze muschii in apropierea sa. Dupa care-si mobilizeaza portavioanele (FOTO)

China a cerut Statelor Unite sa nu-si mai incordeze muschii in Marea Chinei de Sud, unde fortele navale ale celor doua tari ar fi intrat in contact, luni, dupa care a trimis un portavion in regiune,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )