Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tusk, ironii dupa intalnirea cu Dancila: Poate sunt eu de moda veche, dar inca cred ca judecatorii, nu politicienii, trebuie sa decida cine e vinovat si cine nu

Adevărul Adevărul,
Tusk, ironii dupa intalnirea cu Dancila: Poate sunt eu de moda veche, dar inca cred ca judecatorii, nu politicienii, trebuie sa decida cine e vinovat si cine nu

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis joi premierului Viorica Dancila, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Bruxelles, ca judecatorii, nu politicienii, sunt cei care trebuie sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia unei persoane, potrivit unui mesaj publicat pe contul sau de Twitter. continuă pe Adevărul

Donald Tusk, ntlnire cu Viorica Dancila la Bruxelles: Poate sunt de moda veche, dar continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a postat pe contul lui de Twitter o fotografie de la intalnirea pe care a avut-o joi la Bruxelles cu premierul roman Viorica Dancila, alaturi de mesajul: Continui sa cred ca este responsabilitatea judecatorilor si nu a politicienilor sa decida cine este vinovat si cine nu.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: Dragnea il ameninta cu remanierea

Gabriela Firea a afirmat, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici, ca acesta este pus la zid din cauza ca Liviu Dragnea il ameninta cu remanierea, in cazul in care va da curs solicitarilor primarilor.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Eugen Teodorovici: ii este teama sa nu fie schimbat de la Minister

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, dupa intalnirea cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ca a fost o intalnire de forma, probabil regizata de Liviu Dragnea. De asemenea,.

DUPA INTALNIREA ISARESCU - TEODOROVICI Salturi de peste 10% pentru actiunile bancare

George Brande, Interfinbrok: Pana la anunturi oficiale, este asteptata o perioada volatila, pentru titlurile institutiilor de credit *Adrian Simionescu, Vienna Investment: Guvernul s-a angajat ca in termen de doua saptamani sa analizeze aplicarea sau renuntarea la taxa pe activele bancilor, ceea ce a indus speranta in piata Cotatiile actiunilor bancare listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au avut o explozie de pret ieri, dupa intalnirea dintre reprezentantii Guvernului si cei Bancii Nationale a Romaniei BNR) titlurile Banca Transilvania TLV) si BRD - Groupe Societe Generale BRD) afisand, cu putin timp inainte de incheierea zilei de tranzactionare, aprecieri de circa 11,11%, respectiv 10,89%, actiunile bancare fiind in general, printre cele mai lichide de la BVB.

Robert Negoita, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Haideti la Ministerul de Finantesa mai facem o discutie

Robert Negoita a declarat, miercuri, dupa discutiile cu Liviu Dragnea, ca va mai exista o discutie la Ministerul de Finante. Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider ca este gresita atunci cand.

Gabriela Firea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Asa bagatelizare a institutiilor statului nu am vazut

Gabriela Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca bagatelizeaza institutiile statului si spune ca intalnirea de miercuri cu liderul PSD nu a avut niciun rezultat concret. Este asa cum spuneam : Dl Dragnea va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2779 seconds )