Libnet.ro
UNICEF

20:00

10 ANI DE INCHISOARE PENTRU FOSTUL PRESEDINTE AL CJ CONSTANTA Nicusor Constantinescu, condamnat defintiv de inalta Curte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
10 ANI DE INCHISOARE PENTRU FOSTUL PRESEDINTE AL CJ CONSTANTA Nicusor Constantinescu, condamnat defintiv de inalta Curte

Sentinta definitiva in dosarul in care fostul baron al judetului Constanta, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de abuz in serviciu, spalare de bani si constituirea unui grup infractional organizat, fapte prin care a delapidat bugetul Consiliului Judetean cu peste 5 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

O noua condamnare pentru Nicusor Constantinescu: 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva -UPDATE

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a primit o noua condamnare, respectiv 10 ani de inchisoare, potrivit digi24. Decizia instantei supreme este definitiva. Fostul sef al CJ Constanta executa deja o pedeapsa de sapte ani si patru luni de inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv in doua dosare.

Fosta angajata a Departamentului de Stat, condamnata la peste 3 ani de inchisoare pentru spionaj

Candace Claiborne, o fosta angajata a Departamentului american de Stat, a fost condamnata la 40 de luni de inchisoare si la plata unei amenzi de 40. 000 de dolari intrucat a oferit informatii neclasificate agentilor secreti chinezi in schimbul unor sume mari de bani, scrie Mediafax, citand Fox News.

Italia: 24 de ani de inchisoare pentru un italo-ucrainean acuzat de uciderea a doi fotografi, in razboiul din estul Ucrainei

Vitali Markiv, un cetatean italo-ucrainean care a comandat garda nationala ucraineana, a fost condamnat vineri in prima instanta la 24 de ani de inchisoare pentru implicarea sa in uciderea a doi fotografi, in mai 2014, in Ucraina, scrie AFP.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe fostul presedinte al Consiliului judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere.

Nicusor Constantinescu, fost sef al CJ Constanta, condamnat la 10 ani de inchisoare: Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, la zece ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de.

ICCJ: Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv joi de ICCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie, scrie.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv, astazi, de iCCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie.

VIDEO Baietel de 10 ani batut cu salbaticie de alti copii, pe strada, la Cugir. Imaginile, facute publice de catre mama lui

Un baietel de 10 ani din Cugir a fost batut crunt, fiind trantit la pamant si lovit cu picioarele si palmele de catre un grup de copii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani. Un alt baiat, care se amuza si ii incuraja pe agresori, a filmat intreaga scena, iar imaginile au ajuns la mama baietelului batut, care le-a facut publice si a anuntat Politia.

Doliu in politica! Fostul presedinte al Argentinei, Fernando de la Rua, a murit la 81 de ani

Fostul presedinte al Argentinei, Fernando de la Rua, a incetat din viata marti la Buenos Aires la varsta de 81 de ani, la numai cateva ore dupa ce fusese spitalizat, a anuntat actualul presedinte argentinian Ma.

Fostul presedinte argentinian Fernando de la Rua a incetat din viata

Fostul presedinte argentinian Fernando de la Rua, care si-a atras alegatorii cu imaginea de om de stat onest si care apoi a lasat tara in cea mai grava criza economica din istorie, a incetat din viata la varsta de 81 de ani, anunta agentia Associated Press, citata de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )