Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adina Florea cere iar, a patra oara, de la DNA dosarul Tel Drum, in care este vizat Dragnea, si chiar da un ultimatum (VIDEO)

B1 B1,
Adina Florea cere iar, a patra oara, de la DNA dosarul Tel Drum, in care este vizat Dragnea, si chiar da un ultimatum (VIDEO)

Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie solicita iar, pentru a patra oara, dosarul Tel Drum de la DNA. intr-una dintre cererile anterioare se mentioneaza cain. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul de la Sectia de anchetare a magistratilor care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere, dupa ce prima a fost respinsa saptamana trecuta de seful Sectiei, Gheorghe Stan.

A doua cerere a lui Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, respinsa de seful Sectiei speciale

Procurorul-sef al Sectiei pentru anchetarea infractiunilor in justitie a respins si cea de-a doua cerere formulata de Laura Codruta Kovesi de recuzare a Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul in care fosta sefa a DNA este acuzata de comiterea mai multor infractiuni.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului care o ancheteaza, Adina Florea

Laura Codruta Kovesi a inaintat luni o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere de recuzare, dupa ce prima a fost respinsa vineri de seful Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )