Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care sunt noile completuri de 5 de la Curtea Suprema. O noua tragere la sorti, anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Care sunt noile completuri de 5 de la Curtea Suprema. O noua tragere la sorti, anul viitor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au tras la sorti pentru anul 2018, joi, noii judecatori din completurile de 5, care sunt de data aceasta 6 in total, spre deosebire de 4, cate erau pana acum. La inceputul anului 2019, va avea loc o noua tragere la sorti. continuă pe Hotnews

Noile completuri de 5 de la Curtea Suprema. Dosarul lui Dragnea, la completul din care face parte judecatorul care i-a condamnat pe Nastase si Udrea / O noua tragere la sorti, anul viitor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au tras la sorti pentru anul 2018, joi, noii judecatori din completurile de 5, care sunt de data aceasta 6 in total, spre deosebire de 4, cate erau pana acum. La inceputul anului 2019, va avea loc o noua tragere la sorti. Dosarul lui Liviu Dragnea revine unui complet din care face parte si judecatorul Ionut Matei, cel care i-a condamnat pe Adrian Nastase si Elena Udrea, insa, daca nu sunt administrate probe in acest an, va fi o noua tragere la sorti anul viitor.

Noile completuri de 5 de la Curtea Suprema: unde a ajuns dosarul lui Dragnea / O noua tragere la sorti, anul viitor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au tras la sorti pentru anul 2018, joi, noii judecatori din completurile de 5, care sunt de data aceasta 6 in total, spre deosebire de 4, cate erau pana acum. La inceputul anului 2019, va avea loc o noua tragere la sorti.

Cine sunt judecatorii care vor decide soarta lui Dragnea. Curtea Suprema a tras la sorti noile completuri

La Curtea Suprema au fost joi trase la sorti noile completuri de cinci judecatori. Dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 .

Inalta Curte a tras la sorti noile completuri. Cine il va judeca pe Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a organizat, joi, o sedinta publica pentru o noua tragere la sorti a completurilor de cinci judecatori, scrie Ziare. com .

ICCJ alege maine noile completuri de cinci judecatori

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) alege maine de la ora 9. 30, prin tragere la sorti, noile completuri de cinci judecatori. Sedinta este publica.

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema are loc astazi / Acum sunt blocate toate procesele, inclusiv al lui Liviu Dragnea

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie are loc joi, in urma deciziei CSM, care a cerut refacerea acestora si a stabilit si infiintarea unora noi. La unul din completurile de 5 se afla si procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, proces amanat din cauza deciziilor privind refacerea completurilor.

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la instanta suprema va avea loc joi

O noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie avea loc joi, in urma deciziei CSM, care a cerut refacerea acestora si a stabilit si infiintarea unora noi. La unul din completurile de 5 se afla si procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, proces amanat din cauza deciziilor privind refacerea completurilor.

Curtea Suprema va decide la ce instanta se va judeca dosarul revocarii lui Augustin Lazar. Cauza a ajuns si pe masa CCR

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, exceptia de necompetenta teritoriala in favoarea Curtii de Apel Alba in procesul in care se judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie. insa pentru ca instanta din Alba Iulia isi declinase la randul ei competenta in aceasta speta, a fost sesizata Curtea Suprema pentru rezolvarea acestui conflict.

Avocatul Elenei Udrea acuza Curtea Suprema de vatamarea clientei sale

Avocatul Elenei Udrea a declarat luni la Curtea Suprema ca instanta se face vinovata de vatamarea clientei sale prin amanarea tuturor cauzelor pe rolul completelor de 5. Magistratii de la Curtea Suprema trebuiau sa se pronunte azi asupra cererii de contestare in anulare depuse de fostul ministru, dupa decizia Curtii Constitutionale cu privire la formarea completelor de 5, fata de condamnarea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.

Curtea Suprema trage, joi, la sorti noile complete de 5 judecatori. Ce conditii au pus CCR si CSM

Maine vor fi trase la sorti noile complete de 5 judecatori pentru anul 2018. Pentru a treia oara. Asa a anuntat in urma cu putin timp Biroul de Presa al Curtii Supreme. Cele sase complete de 5 judecatori trei penale si trei civile) care vor fi trase la sorti maine vor functiona doar pana la sfarsitul anului, urmand ca la inceputul anului urmator sa fie trase la soti alte sase complete.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )