Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine este procuroarea care se ocupa de dosarul lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Cine este procuroarea care se ocupa de dosarul lui Dragnea

O fotografie cu procuroarea care se ocupa de noul dosar al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal pentru abuz in serviciu, obtinere de catre Tel Drum de fonduri europene si constituire de grup. continuă pe Antena3

BOMBA BOMBELOR! Cine e PROCUROAREA care l-a EXECUTAT pe Dragnea la DNA: E din TELEORMAN si are 32 de ani! (FOTO)(FOTO)

Liviu Dragnea a fost executat, luni, la DNA. Sefului PSD i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, ale treile pe numele acestuia. Cea care a dat senti.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Mesajul premierului Tudose, potrivit caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget - profund fals si daunator societatii

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei afirma ca mesajul public lansat de premierul Mihai Tudose conform caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget pentru scoli, infrastructura sau servicii medicale este unul profund fals si daunator societatii romanesti.

Lacomii, tradari si pacaleli. Asemanari intre dosarul lui Dragnea si cel al Elenei Udrea

Firme de casa, capcane si tradari. Sunt cateva asemanari intre dosarul lui Liviu Dragnea si unul dintre dosarele care o vizeaza pe Elena Udrea. Ce similitudini pot exista intre gala de box pr.

Politic show: Cine este Gabriel Petrea, fostul si viitorul presedinte al TSD; Ce nota isi acorda Liviu Pop pentru activitatea de ministru: Nu sunt un om al vorbelor, ci al faptelor; Ce le-a promis tinerilor Mara Mares, pentru a-i convinge sa se inscrie i

COP 23: Reprezentanti americani si proteste. Acest sfarsit de saptamana, de la mijlocul conferintei ONU pentru clima de la Bonn, este marcat de. Suma fabuloasa pe care Capitala o pierde dupa ce PSD a modificat Codul Fiscal. PNL: Cu acesti bani, Primaria ar fi putut sa asigure flota de autobuze pe 20 de ani. Reducerea.

Cine este romanul care pune umarul la realizarea unui revolutionar Lamborghini electric

Automobili Lamborghini Spa a prezentat cu catea zile in urma, la conferinta EmTech de la Cambridge, Massachusetts, conceptul Terzo Millennio. Masina este produsul primelor 12 luni de colaborare intre producatorul de auto si Institutul MIT si, promite Lamborghini, va fi un model electric revolutionar. Partea mai frumoasa acum vine: la realizarea acestui model lucreaza doua echipe, una dintre ele fiind condusa de un roman.

El este cainele care a ajutat la gasirea unui kilogram de droguri. Traficantii au fost retinuti (FOTO)

Un caine foarte priceput, care lucreaza alaturi de politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Covasna, a ajutat la rezolvarea unui caz de trafic de droguri. in urma unor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )