Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cine este Rovana Plumb: A scapat de urmarirea penala, iar acum e propunerea Romaniei pentru functia de ministru al Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Cine este Rovana Plumb: A scapat de urmarirea penala, iar acum e propunerea Romaniei pentru functia de ministru al Uniunii Europene

PSD-ista Rovana Plumb 59 de ani), acceptata oficial pe lista propunerilor de comisar european in viitoarea Comisie von der Leyen, din Partea Romaniei, a cunoscut suisuri si coborasuri in 25 de ani de politica, ajungand, iata, in mai putin de 2 ani, din postura de parlamentar-ministru pentru care procurorii anticoruptie au cerut urmarirea penala in dosarul Belina, pana la functia de ministru al Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, mesaj pentru Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Felicitari! Este o reusita pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Rovana Plumb pentru ca a fost desemnata comisar european din partea Romaniei. Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este.

Rovana Plumb, dupa ce a fost desemnata comisar european: Este o nominalizare care ma onoreaza

Rovana Plumb sustine ca nominalizarea in functia de comisar european o onoreaza si responsabilizeaza in egala masura. Este o nominalizare care ma onoreaza si responsabilizeaza in egala.

Rovana Plumb, despre nominalizarea in functia de comisar european: ii multumesc in mod deosebit Vioricai Dancila

Ursula von der Leyen a anuntat luni ca a acceptat-o pe Rovana Plumb pentru postul de comisar european din partea Romaniei, urmand ca aceasta sa fie intervievata de o comisie speciala a Parlamentului European. Rovana Plumb a transmis apoi intr-un comunicat ca este onorata de nominalizare si i-a multumit premierului Viorica Dancila pentru sustinere, precum si lui Dan Nica pentru fair play-ul aratat.

Decizie de ultima ora! Rovana Plumb, desemnata comisar european

Presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni lista completa a comisarilor acceptati. Rovana Plumb este trecuta pe lista din partea Romaniei, conform unui comunicat al Comisiei. Oficialul astepta ca Roma sa isi prezinte candidatul pentru postul de comisar european care ii revine inainte de a decide compozitia noului Executiv al .

Ursula von der Leyen o anunta pe Rovana Plumb comisar european Reactia Vioricai Dancila - UPDATE

Ursula von der Leyen a anuntat lista completa a comisarilor europeni acceptati, iar Rovana Plumb apare printre acestia. Viorica Dancila: Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este o reusita pentru tara noastraPrima reactie a Rovanei Plumb: Cred cu tarie ca aceasta echipa va putea sa raspunda provocarilor Uniunii.

Rovana Plumb, nominalizata comisar european: Ma simt deosebit de mandra. ii multumesc Vioricai Dancila pentru sustinerea acordata

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat, luni, ca se simte onorata ca figureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele desemnat al Comisiei Europene,Ursula von der Leyen. Este o.

Rovana Plumb, acceptata pentru postul de comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Rovana Plumb a fost desemnata comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

Ciolos: Sunt probleme serioase de integritate si de credibilitate pe care doamna Rovana Plumb le are

Presedintele PLUS, fostul comisar european Dacian Ciolos, spune ca Rovana Plumb, propusa de Guvernul.

Rovana Plumb, pe lista propunerilor de comisari europeni. Parlamentul European va lua decizia finala

Rovana Plumb apare pe lista propunerilor de comisari europeni acceptati de presedintele ales al Comi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )