Libnet.ro
UNICEF

07:46

Condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare

Fostul senator Catalin Voicu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul privind achizitii ale societatilor Electrica, Electrica Serv si Servicii Energetice Moldova de echipamente de protectie si de lucru cu adaosuri de aproape 2. 500%, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare. De ce nu va face puscarie

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare

Fostul senator PSD, Catalin Voicu, a fostcondamnat la sapte ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva. Stire in curs .

Catalin Voicu, fost parlamentar PSD si consilier al presedintelui Iliescu, condamnat definitiv la 7 ani de nchisoare

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe fostul senator Catalin Voicu la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, transmite Agerpres.

Fostul ministru Constantin Nita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al energiei si vicepresedinte PSD, Constantin Nita, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare. Nita a fost judecat pentru trafic de influenta. Mai exact, in 2013, pe cand era minis.

Gheorghe Stefan Pinalti, condamnat definitiv la 3 ani si 3 luni de nchisoare cu executare

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, a fost condamnat definitiv, vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bacau CAB), la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani si acte de comert incompatibile cu functia, potrivit minutei publicata pe site-ul CAB.

De ce Catalin Voicu nu va face nicio zi de nchisoare desi a fost condamnat definitiv la 7 ani cu executare

Catalin Voicu nu va merge la inchisoare, desi a a primit o sentinta de 7 ani cu executare intrucat Curtea de Apel a mentinut si decizia de eliberare conditionata pronuntata in februarie 2016, cand Voicu a iesit din penitenciar dupa o condamnare intr-un alt dosar.

Catalin Voicu, fost senator PSD, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare

Catalin Voicu, fost senator PSD si consilier al presedintelui Ion Iliescu, a fost condamnat definitiv de catre Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care era judecat pentru complicitate la abuz in serviciu,.

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe fostul ministru al Energiei Constantin Nita la 4 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, fiind acuzat de DNA ca ar fi primit bani de la omul de.

Gheorghe Stefan, condamnat definitiv la 3 ani si 3 luni de inchisoare

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, a fost condamnat definitiv, vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bacau CAB), la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )