Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice (VIDEO)

B1 B1,
Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice (VIDEO)

Dosarul Referendumul ar putea fi rejudecat! Florin Iordache se zbate sa-l scape pe Dragnea de condamnare si incearca sa schimbe din nou Codurile Penale. Miercuri a depus trei proiecte de modificare a legilor penale. continuă pe B1

Cum vrea Comisia Iordache sa schimbe Codurile Penale pentru a-l scapa pe Liviu Dragnea de condamnare. Proiectele au fost facute publice

Dosarul Referendumul ar putea fi rejudecat! Florin Iordache se zbate sa-l scape pe Dragnea de condamnare si incearca sa schimbe din nou Codurile Penale. Miercuri a depus trei proiecte de modificare a legilor penale.

Comisia Iordache ii lasa cale libera lui Dragnea. Liderul PSD ar putea scapa de inchisoare

Comisia Iordache a anuntat miercuri modificarile pe care vrea sa le faca la Codurile penale, peste 100 numai la Codul de procedura penala. Unele sunt importante si ar putea avea efect inclusiv asupra unor procese aflate in derulare sau chiar in cazul.

Dragnea: Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale. Sunt sigur ca va fi ca la legile justitiei, cu muzica, cu antren, cu tot ce este nevoie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale, acestea urmand a fi discutate in comisia parlamentara speciala. Dragnea a mai precizat ca in ceea ce priveste abuzul in serviciu, exista in prezent peste zece variante pentru stabilirea pragului.

Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, urmand ca acestea sa fie discutate in comisia parlamentara speciala, informeaza News. ro.

Comisia Iordache ncepe joi modificarile la Codul penal si de procedura penala, cu noi proiecte. Varianta sustinuta de PSD - fara prag la abuzul n serviciu

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia in domeniul justitiei, condusa de fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, se reuneste joi de la ora 11 pentru a relua discutiile pe modificarile la Codul penal, Codul de procedura penala si codul civil. Presedintele comisiei va veni la discutii cu trei noi proiecte legislative, care vor contine principiile sustinute de PSD, printre acestea aflandu-se si modificarea abuzului in serviciu, unde nu va fi impus un prag valoric, au precizat surse politice.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru Sebastian Vladescu, pentru luare de mita

DNA cere sesizarea presedintelui pentru incuviintarea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, acuzat de doua infractiuni de luare de mita, intr-un dosar in care a inceput urmarirea penala si in cazul fostului parlamentar Cristian Boureanu, a lui Ionut Costea, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, dar si presedinte al EximBank, si a lui Constantin Dascalu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Comisia SRI, solicitare catre CSAT pentru desecretizarea unor hotarari

Senatorul PSD Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, a anuntat ca s-a decis trimiterea unei solicitati la Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru desecretizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )