Libnet.ro
UNICEF

10:00

CURTEA DE APEL PLOIESTI A DECIS Arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita - revocata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE APEL PLOIESTI A DECIS Arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita - revocata

Curtea de Apel Ploiesti a admis, ieri, contestatia formulata de fostul deputat Sebastian Ghita si a decis revocarea masurii arestarii preventive emisa pe numele sau in dosarul in care acesta este cercetat de DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, spalarea banilor si constituirea unui grup infractional organizat, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Ploiesti a revocat ultimul mandat de arestare pe numele fugarului Sebastian Ghita

Curtea de Apel Ploiesti a admis, joi, contestatia depusa de fostul deputat Sebastian Ghita si a dispus revocarea arestarii preventive in lipsa in dosarul privind contractele de prestare de servicii IT. Decizia e definitiva, transmite Mediafax.

Sebastian Ghita, prima reactie dupa anularea ultimului mandat de arestare. Ce spune despre revenirea in tara

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, la scurt timp dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a revocat arestarea preventiva in lipsa ca nu se va intoarce in Romania pentru ca este vizat in continuare de persoane ce ii vor face dosare penale. Oamenii acestia imi vor face rau in continuare si imi vor inventa doasare, imi vor ameninta familia, sa nu credeti ca s-a terminat, a declarat fostul deputat PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )