Libnet.ro
UNICEF

17:16

EXCLUSIV Ambasadorul Romaniei la UNESCO, Adrian Cioroianu, despre blocarea dosarului Rosia Montana: Mai avem la dispozitie doi ani, in conditiile in care nu stim daca procesul existent se va solutiona pana atunci

B1 B1,
EXCLUSIV Ambasadorul Romaniei la UNESCO, Adrian Cioroianu, despre blocarea dosarului Rosia Montana: Mai avem la dispozitie doi ani, in conditiile in care nu stim daca procesul existent se va solutiona pana atunci

EXCLUSIV Ambasadorul Romaniei la UNESCO, Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, a explicat pentru B1. ro, de ce dosarul Rosia Montana, risca sa ramana in continuare blocat, in ciuda faptului ca in. continuă pe B1

Ambasadorul Romaniei la Londra, precizari extrem de importante pentru romanii din Marea Britanie: Cum se va intra in UK dupa Brexit si care este viziunea britanicilor despre noi (VIDEO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a explicat, in direct pe B1TV, ca politicienii din Marea Britanie se folosesc de libera circulatie pentru a obtine diferite concesii din partea UE, avand in vedere c.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Guvernul britanic i-a solicitat lui Klaus Iohannis o convorbire telefonica Dan Mihalache, despre o vizita oficiala in Regat, profilul presedintelui si alegerile din noiembrie (VIDEO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat, in direct pe B1TV, ca Guvernul din Marea Britanie i-a solicitat presedintelui Iohannis o convorbire telefonica, care ar putea avea loc chiar in aceasta.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Premierul britanic a solicitat o convorbire telefonica cu Iohannis

Premierul britanic Boris Johnson a solicitat o convorbire telefonica cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pe tema Brexit, a declarat, luni seara, la B1 TV, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache.

Ambasadorul Romaniei la Londra: Premierul Marii Britanii i-a solicitat presedintelui Iohannis o convorbire telefonica

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat, la B1TV, ca premierul Marii Britanii, Boris Johnson, i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis o convorbire telefonica, care ar putea avea loc chiar in aceasta saptamana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )