Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fost lider PSD, condamnat la 3 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Fost lider PSD, condamnat la 3 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braia, Gheorghe Bunea Stancu, a primit condamnare intr-un alt dosar de coruptie. Tribunalul Vrancea a dat sentinta in dosarul care ii are ca inculpati pe Gheorghe. continuă pe Antena3

Fost lider PSD, condamnat pentru a doua oara la inchisoare

Fostul baron PSD de Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru conflict de interese, conform Obiectiv de Braila. Decizia Tribunalului Galati nu este definitiva si.

DUPA 108 ZILE PETRECUTE IN INCHISOARE Fostul presedinte al Nissan, eliberat pe cautiune

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de incalcare a legislatiei financiare si abuz de incredere, a fost eliberat ieri din inchisoare, dupa ce a depus cautiunea in valoare de un miliard de yeni noua milioane de dolari), transmit BBC, Reuters si Kyodo.

Fiu de fost ofiter de politie, condamnat la inchisoare pentru trafic de droguri. Si tatal tanarului a avut probleme cu DNA

Mihai Scarlat, un tanar de 25 de ani din Vrancea, a fost condamnat definitiv la puscarie pentru de introducere in tara de droguri de risc, trafic si consum ilicit de droguri.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

Lider PSD, spirjin neconditionat pentru Tudorel Toader

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat miercuri, ca social-democratii nu trebuie sa-l schimbe din functie pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a format generatii de juristi si.

O romanca a fost condamnata la patru ani de inchisoare in Italia. isi batea copilul, sotul si socrii

O romanca de aproximativ 30 de ani, domiciliata in Chieti, regiunea Abruzzo, in Italia, a primit o condamnare de patru ani de inchisoare, pentru ca isi maltrata fiul de doar patru ani, iar de violentele ei nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3219 seconds )