Libnet.ro
UNICEF

13:31

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns la Parchetul General, unde i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns la Parchetul General, unde i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns, in aceasta dimineata, la Parchetul instantei supreme, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Iliescu, la Parchetul General n Dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, transmite Agerpres. 40 Fostul presedinte a plecat dupa ce a stat circa o ora si jumatate la intalnirea cu procurorii.

Fostul presedinte Ion Iliescu, pus sub acuzare in Dosarul Revolutiei

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii.

Ion Iliescu a iesit de la Parchetul General, unde a fost citat in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru s?.

Ion Iliescu, citat in dosarul Revolutiei. Fostul presedinte al Romaniei a ajuns la Parchetul General

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns marti dimineata la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, citat la Parchetul General

Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru s?.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, asteptat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala

Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, audiat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala (VIDEO)

UPDATE: Fostul presedinte a ajuns la Parchetul General in jurul orei 9 si nu a vrut sa faca nicio declarati in fata jurnalistilor. Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei. A fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, scrie.

Cum l-a debarcat Ion Iliescu pe directorul Institutului Revolutiei. Razvan Theodorescu l-a sunat in auzul tuturor pe Iliescu si a rostit tare: deci il demitem!

Claudiu Iordache, fost director al Institutului Revolutiei Romane, a dezvaluit, pentru Adevarul, cum a pus umarul fostul presedinte Ion Iliescu la instalarea tovarasului sau Gelu Voican Voiculescu in fruntea Institutului, cu complicitatea lui Razvan Theodorescu, Cazimir Ionescu si alti apropiati. Claudiu Iordache sustine ca Iliescu a fortat plecarea sa din fruntea institutiei in perspectiva marilor procese in care este implicat.

Parchetul General a extins urmarirea penala fata de Ion Iliescu: A acceptat si oficializat masuri cu caracter militar, dintre care unele au avut un evident caracter diversionist

Procurorii au decis extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii fata de Ion Iliescu, informeaza Parchetul de pe inalta Curte, in conditiile in care fostul presedinte a fost marti dimineata la Parchetul General, unde a stat circa o ora si jumatate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )