Libnet.ro
UNICEF

15:15

iCCJ a stabilit primul termen al apelului in dosarul Bombonica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ a stabilit primul termen al apelului in dosarul Bombonica

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a stabilit ca, in 8 octombrie, va avea loc primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) a judetului Teleorman. Acest dosar este cunoscut si sub denumirea de dosarul Bombonica, deoarece unul dintre inculpati este Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Primul termen al apelului n dosarul angajarilor fictive n care Dragnea a fost condamnat se judeca pe 8 octombrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, transmite Agerpres.

Primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, relateaza News. ro.

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: 8 octombrie, primul termen al apelului impotriva condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pe 8 octombrie primul termen al apelului facut de Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Dosarul angajarilor fictive: Dragnea ajunge in instanta a doua zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea va avea primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive pe 8 octombrie, la o zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei. Decizia a fost luata dupa ce judecatorii au publicat motivarea sentintei pronuntate in prima instanta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )