Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei, acuzati de infractiuni contra umanitatii (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei, acuzati de infractiuni contra umanitatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penalea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii in dosarul. continuă pe B1

Ion Iliescu, reactie dupa ce Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de acesta in dosarul Revolutiei: Stau cu capul sus la judecata istoriei

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a transmis un comunicat de presa dupa ce presedintele Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de acesta, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul.

Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei, acuzati de infractiuni contra umanitatii

Presedintele Klaus Iohannis a dat avizul pentru inceperea urmaririi penalea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii in dosarul.

Klaus Iohannis, aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala a lui Iliescu, Roman si Voican Voiculescu in dosarul Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri ministrului Justitiei cererea de urmarire penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu in dosarul Revolutiei din 1989.

Parchetul General lamureste controversele din dosarul Revolutiei: Procedura de sesizare a presedintelui pentru urmarirea penala, aplicabila in acest caz

Parchetul General a transmis vineri ca procedura de sesizare a presedintelui Romaniei pentru incuviintarea urmaririi penale este aplicabila in dosarul Revolutiei, desi faptele savarsite sunt anterioare.

KLAUS IOHANNIS sustinere neasteptata pentru premierul DANCILA: Asemenea demers este benefic Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si-a manifestat sustinerea fata de demersul de a se infiinta Comisia Nationala de trecere la moneda euro, prin intermediul consilierului prezidential Cosmin Marinescu, prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )