Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis: Au facut zid in jurul lui Tariceanu ca nu cumva marea valoarea a politicii romanesti sa fie atinsa de procurori. Jalnic, jalnic, rusinos!(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Au facut zid in jurul lui Tariceanu ca nu cumva marea valoarea a politicii romanesti sa fie atinsa de procurori. Jalnic, jalnic, rusinos!(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat in termeni duri, marti, votul din Senat prin care nu a fost incuviintata solicitarea DNA de a urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu in dosarul in care este. continuă pe B1

Klaus Iohannis, ironii la adresa lui Tariceanu: Au facut zid in jurul lui ca nu cumva marea valoare a politicii romanesti sa fie atinsa de procurori

Klaus Iohannis a criticat votul dat de senatori, prin care solicitarea DNA de urmarire penala pe numele lui Calin Popescu Tariceanu a fost respinsa. Cred ca este atat de jalnic si denota o atitudine.

KLAUS IOHANNIS: PSD si ALDE obstructioneaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul presedintelui Senatului reprezinta un act de crasa sfidare a romanilor care si-au exprimat votul la referendum, punctand ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze Justitia, facand scut in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-l scapa de urmarirea penala.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc va oficia Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc a beatificat sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Klaus Iohannis: Romanii au dovedit prin vot ca orice schimbare incepe de la o aspiratie

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii la Forumul International al Societatii Civile. isi doresc un parcurs european pentru Romania, in ciuda incercarilor esuate de a slabi increderea.

Trucaj in presa din Ungaria: cum a fost realizata poza in care Klaus Iohannis pare ca se saruta cu Juncker

Presa din Ungaria a difuzat, duminica seara, o imagine in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare ca se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Fotografia cu presedintele Klaus Iohannis, care se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost difuzata de o televiziunie apropiata partidului Fidesz, condus [] .

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme.

Klaus Iohannis: Referendumul a fost castigat de mine, impreuna cu romanii

Klaus Iohannis a declarat, inainte de consultarile cu partidele si formatiunile politice parlamentare, ca ceea ce a decis poporul la Referendum trebuie implementat urgent. Ne pregatim de sesiunea de.

Klaus Iohannis: Ma astept ca intreaga societate romaneasca sa se implice, astfel incat politicienii sa nu poata ignora rezultatul de la referendum

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un indemn catre toti cetatenii romani cu ocazia unui discurs sustinut la Forumului International al Societatii Civile. Dupa ce a laudat prezenta acestora in numar ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )