Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis ii raspunde procurorului general cu privire la urmarirea penala fata de Iliescu, Roman si Voican Voiculescu

B1 B1,
Klaus Iohannis ii raspunde procurorului general cu privire la urmarirea penala fata de Iliescu, Roman si Voican Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis confirma primirea cererii procurorului general, Augustin Lazar, de efectuare a urmaririi penale, in dosarul Revolutiei, in legatura cu savarsirea infractiunii contra. continuă pe B1

Parchetul General cere urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu in Dosarul Revolutiei. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii

Parchetul General cere urmarirea penala a lui Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu in dosarul Revolutiei. Cei trei sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii. in completarea comunicatului.

UPDATE Augustin Lazar cere presedintelui urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu in dosarul Revolutiei

Procurorul general, Augustin Lazar, i-a transmis presedintelui Romaniei cererea de urmarire penala in legatura cu savarsirea infractiunii contra umanitatii pentru Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican-Voiculescu, in Dosarul Revolutiei, anunta Parchetul General, intr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

Procurorul General al Romaniei cere presedintelui urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu

Procurorul General Augustin Lazar a transmis presedintelui Klaus Iohannis cererea de efectuare a urmaririi penale, in dosarul Revolutiei, in legatura cu savarsirea infractiunii contra umanitatii, fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, informeaza Parchetul de pe inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

SONDAJ Dupa aproape 30 de ani, cat de relevanta este urmarirea penala fata de Ion IliescuCo, in dosarul Revolutiei?

Procurorul general a cerut urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican-Voiculescu in Dosarul Revolutiei. Dupa aproape 30 de ani de la faptele de atunci, cat de relevanta e o astfel de actiune?Participa la sondajul HotNews. ro.

Klaus Iohannis si sotia sa, la Slujba de inviere de la Sibiu: Ce mesaj le-a transmis presedintele credinciosilor(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului si sotia sa, Carmen Iohannis, au mers la slujba tinandu-se de mana.

Pastele catolic. Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii romano-catolici. Unde face presedintele Pastele

Pastele catolic. Presedintele Klaus Iohannis le ureaza Sarbatori fericite! tuturor romanilor care sarbatoresc Pastele duminica. Pastele catolic. Klaus si Carmen Iohannis sunt prezenti, sambata seara, la slujba de inviere de la.

Klaus Iohannis, miscare-bomba in plin scandal. Premierul Dancila, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta Administratia Prezidentiala. Discutia vizeaza.

VIDEO Klaus Iohannis si sotia sa au participat la slujba de inviere la Sibiu. Mesajul presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia sa Carmen, la slujba de inviere de la biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea de la slujba, dupa 3 ore, seful statului le-a transmis urari de bine romanilor care sarbatoresc Pastele si celor care serbeaza Floriile.

Klaus Iohannis petrece Pastele la Sibiu: De unde va lua lumina seful statului

Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime, informeaza B1 TV. Cel mai probabil,.

Presedintele Klaus Iohannis si cei 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

As dori sa revin in comentariul meu de astazi asupra Sedintei solemne organizata de cele doua Camere ale Parlamentului Romaniei in ziua de 27 martie 2018 spre a marca implinirea a o suta de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, dar si la absenta de la eveniment a Presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )