Libnet.ro
UNICEF

16:45

Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare intr-un nou dosar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare intr-un nou dosar

ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi: Mi s-a spus ca sunt invinuita in alt dosar, moment in care am spus ca nu am fost citata intr-un singur dosar -------- *ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi sta de mai bine de patru ore in fata anchetatorilor de la Sectia care investigheaza abuzurile magistratilor. Fosta sefa a DNA da explicatii in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. -------- *ACTUALIZARE - Cine face parte din echipa de negociere a Parlamentului European pentru desemnarea noului procuror - sef european -------- *ACTUALIZARE - Laura Codruta Kovesi a sosit la Sectia speciala de anchetare a magistratilor, pentru audieri ------- Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, este asteptata, astazi, la Sectia speciala de anchetare a magistratilor, unde a fost citata pentru a fi audiata in dosarul penal deschis pe numele sau in urma unui denunt facut de Sebastian Ghita. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare intr-un nou dosar: Sunt hartuita de doi ani. E o noua etapa

Update:Laura Codruta Kovesi a spus, joi, dupa audierea de laSectia care investigheaza abuzurile magistratilor,ca nu este o coincidenta chemarea ei la Parchet in ziua in care in PE erau.

Laura Codruta Kovesi, pusa sub acuzare intr-un nou dosar

Laura Codruta Kovesi sta de mai bine de patru ore in fata anchetatorilor de la Sectia care investigheaza abuzurile magistratilor. Fosta sefa a DNA da explicatii in dosarul in care este acuzatade abuz.

Laura Codruta Kovesi, urmarita penal intr-un nou dosar. As fi coordonat un grup organizat in cadrul DNA

Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare intr-un nou dosar instrumentat de Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. Informatia a fost confirmata de fosta sefa DNA la iesirea de la audieri, unde a fost convocata joi. Actualizare 18. 07 Fosta sefa DNA spune ca dosarele in care este vizata nu reprezinta o coincidenta deoarece, potrivit [] .

Kovesi, pusa sub acuzare si in dosarul Onea-Negulescu: Sunt acuzata ca am condus un grup infractional organizat in interiorul DNA. E inca o etapa in aceasta campanie de hartuire (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a fost pusa joi sub invinuire intr-un al doilea dosar. in ceea ce priveste primul dosar, deschis dupa o plangere facuta de fugarul Sebastian Ghita, fosta sefa DNA a precizat ca i s-au.

Kovesi, pusa sub acuzare si in dosarul Onea-Negulescu: Sunt acuzata ca am condus un grup infractional organizat in interiorul DNA. Nu s-a dispus niciun control, nicio suspendare (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a fost pusa joi sub invinuire intr-un al doilea dosar. in ceea ce priveste primul dosar, deschis dupa o plangere facuta de fugarul Sebastian Ghita, fosta sefa DNA a precizat ca i s-au.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata din nou la Sectia pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati

Laura Codruta Kovesiva fi din nou audiata de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati, in dosarul in care fosta sefa DNA are calitatea de suspect, faptele anchetate fiind.

Laura Codruta Kovesi, audiata in dosarul de luare de mita

Laura Codruta Kovesi va fi audiata joidin nou la Sectia de investigare a magistratilor. Fosta sefa a DNA a fost audiata pe 15 februarie la Sectia de investigare a magistratilor din cadrul.

Lovituri devastatoare pentru Laura Codruta Kovesi, din interiorul DNA. Cum s-a ajuns la al doilea dosar in care a fost pusa sub acuzare

Apar noi informatii din al doilea dosar in care a fost pusa sub acuzare Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre un dosar al lui Sebastian Ghita, in care a fost inculpat si Liviu Tudose, fost procuror al Parche.

Tudorel Toader publica o scrisoare in Financial Times in care cere ca Laura Codruta Kovesi sa nu fie numita sefa Parchetului European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare publicatiei Financial Times in care o critica pe Laura Codruta Kovesi si spune ca aceasta nu ar trebui numita in fruntea Parchetului European. Sub titlul Coercitia folosita in campania anticoruptie romaneasca, Toader sustine ca DNA ar fi facut, sub conducerea lui Kovesi, 3. 420 de dosare unor judecatori si procurori.

Premierul Dancila: `Nu are nimeni absolut nimic cu persoana Laura Codruta Kovesi. Atat timp cat asupra unei persoane, indiferent cine e ea, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite`

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are nimeni absolut nimic cu persoana Laura Codruta Kovesi, dar atata timp cat asupra cuiva planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )