Libnet.ro
UNICEF

01:05

LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca probabil saptamana viitoare va exista o solutie referitoare la cine are competenta de a instrumenta dosarul Tel Drum, DNA sau Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Tel Drum a ajuns la Sectia speciala de investigare a magistratilor inventata de PSD-ALDE

Dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea are calitate de suspect, a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor inventata de PSD-ALDE, la a patra solicitare, dupa ce Directia Nationala.

Protest al magistratilor vineri, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, anuntat de procurorul DNA din dosarul Tel Drum-Dragnea

Magistratii vor protesta, vineri, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala fata de noile modificari aduse legilor justitiei prin Ordonanta de Urgenta. Anuntul a fost facut pe Facebook de procurorul DNA Alexandra Lancranjan, care instrumenteaza dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal liderul PSD, Liviu Dragnea.

Procuroarea care intrumenteaza dosarul Tel Drum, in care Dragnea este urmarit penal, cheama magistratii la proteste: Toate institutiile statului trebuie sa respecte independenta justitiei

Procurorul DNA care intrumenteaza dosarul Tel Drum, Alexandra Carmen Lancranjan, face apel la magistrati sa participe la protestul care va avea loc vineri, la Bucuresti, fata de adoptarea de catre guvern a unei.

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut DNA dosarul Tel Drum pentru a patra oara. Doi politisti s-au dus sa ridice documentele

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut miercuri Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dosarul Tel Drum, in care este vizat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Doi politisti s-au dus la sediul DNA pentru a ridica documentele.

Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata de PSD-ALDE, vrea sa preia dosarul Tel Drum pe motiv ca in acest caz ar fi vizat un magistrat: Raspunsul DNA

Sectia speciala de anchetare a magistratilor vrea sa preia de la Directia Nationala Anticoruptie dosarul Tel Drum, in care seful PSD Liviu Dragnea are calitatea de suspect. in acest sens, Sectia speciala a.

Sectia de investigare a magistratilor a incercat de trei ori sa preia ancheta in dosarul Tel Drum-Liviu Dragnea de la DNA

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a formulat trei cereri consecutiv catre procurorii DNA prin care solicita transmiterea dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este cercetat pentru mai multe infractiuni de coruptie.

Adina Florea cere iar, a patra oara, de la DNA dosarul Tel Drum, in care este vizat Dragnea, si chiar da un ultimatum (VIDEO)

Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie solicita iar, pentru a patra oara, dosarul Tel Drum de la DNA. intr-una dintre cererile anterioare se mentioneaza cain.

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum.

UPDATE O copie a dosarului Tel Drum - Dragnea a fost trimisa controversatei Sectii de investigare a infractiunilor din justitie/ Procurorul general: Decid saptamna viitoare cui revine competenta sa judece cauza

O copie a dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea este urmarit penal, a fost trimisa, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) catre Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, a anuntat procurorul sef interimar DNA Calin Nistor. De asemenea, DNA a sesizat procurorul general, care trebuie sa decida ce parchet - DNA sau Sectia de ancheta a magistratilor - este competent in acest dosar. Augustin Lazar a declarat pentru HotNews. ro ca va lua o decizie saptamana viitoare.

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )