Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liviu Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara

Fostul presedinte al PSD Liviu Drag-nea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere impotriva procurorilor de la DNA care instrumenteaza dosarul Tel Drum. continuă pe Ziarul Bursa

News Alert. Liviu Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care cont.

Liviu Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere impotriva procurorilor de la DNA care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere impotriva procurorilor de la DNA.

Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova, da in judecata Inspectia Judiciara, nemultumit ca i-a clasat o plangere

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului Teleorman, a dat in judecata Inspectia Judiciara. Dragnea contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare care i-a clasat o plangere privindu-i pe procurorii care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova, da in judecata Inspectia Judiciara, nemultumit ca i-a clasat o plangere privindu-i pe procurorii din dosarul Tel Drum

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului Teleorman, a dat in judecata Inspectia Judiciara. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare care i-a clasat o plangere privindu-i pe procurorii care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea da in judecata, din inchisoare, Inspectia Judiciara. Ce cere fostul sef PSD

Liviu Dragnea da in judecata Inspectia Judiciara. Potrivit unor surse Hotnews, fostul lider PSD contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare care i-a clasat o plangere privindu-i pe procurorii care.

Liviu Dragnea, plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Cu mult timp liber acum, oficialul s-a gandit sa faca plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat. Liviu Dragnea, plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, executa in prezent o .

Decizia consilierilor locali Turnu Magurele: Liviu Dragnea ramane cetatean de onoare al municipiului

In sedinta de consiliu local de miercuri, 24 iulie, reprezentantii PSD au votat mentinerea titlului de cetatean de onoare pentru Liviu Dragnea, fostul sef al PSD, condamnat penal.

Teleorman: Proiect de retragere a titlului de cetatean de onoare acordat lui Liviu Dragnea, respins

Un proiect de retragere a titlului de cetatean de onoare acordat lui Liviu Dragnea a fost respins, miercuri, de consilierii locali din Turnu Magurele, judetul Teleorman. Titlul i-a fost acordat fostului lider PSD in urma cu 10 ani, transmite Mediafax.

Gabriela Firea: Pana la alegerile europarlamentare, PSD avea candidat la prezidentiale, in persoana lui Liviu Dragnea. Toata lumea stia(VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca pana la alegerile europarlamentare PSD avea un candidat clar la prezidentiale, in persoana lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )